Η Skoda στηρίζει την ποδηλατική βόλτα Super Duper Ride

Σε μια πρωτότυπη ποδηλατική βόλτα που προωθεί τη χρήση του ποδηλάτου και ήρθε για να μείνει η Skoda στέκεται αρωγός υποστηρίζοντας τη διοργάνωσή της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Skoda Super Duer Ride 2023 χορηγός

Η σχέση της Skoda με το ποδήλατο ξεκινά από την ίδρυση της εταιρείας στα τέλη του 19ου αιώνα και συγκεκριμένα το 1895, όταν οι Václav Laurin και Václav Klement ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους κατασκευάζοντας ποδήλατα. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η Škoda αναδείχθηκε σε έναν μεγάλο παγκόσμιο κατασκευαστή αυτοκινήτων, όμως η ποδηλασία παραμένει πάντα στον πυρήνα της ιστορίας της.

Διαβάστε επίσης: Η εταιρεία που τοποθετεί θύρα USB στον εσωτερικό καθρέπτη – Ο λόγος που το κάνει!

Αυτή η ιδιαίτερη σχέση της Skoda με την ποδηλασία, αποκτά μεγαλύτερο νόημα στις μέρες μας καθώς η χρήση του ποδηλάτου είναι μία δραστηριότητα απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον και συμβατή με τις σύγχρονες ανάγκες της αστικής κινητικότητας. Στο πλαίσιο αυτό, η Skodaυποτήριξε την ποδηλατική διοργάνωση Super Duper Ride (A Pedal Spin For Good), η οποία πραγματοποιήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου στην Αττική.


Το event αυτό αποτελεί μία μεγάλη και πρωτότυπη ποδηλατική βόλτα που στόχο έχει να προβάλει τη διάδοση της χρήσης του ποδηλάτου στην καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης και να ευαισθητοποιήσει το κοινό γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για τη λιμουζίνα των Τσέχων – Για πρώτη φορά διαθέσιμη με…

Οι αθλητές που συμμετείχαν ερασιτέχνες αθλητές ποδηλασίας ή τριάθλου) έκαναν μια διαδρομή 82 χιλιομέτρων εξερευνώντας άγνωστες γωνιές της Αττικής, ενώ έλαβαν μέρος και σε μοναδικές δραστηριότητες και εκπλήξεις που τους περίμεναν σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα δοθεί στην Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος & Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ), η οποία φροντίζει για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας, ενώ πρόθεση της διοργάνωσης είναι το event να αφήσει το χαμηλότερο δυνατό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Για τον λόγο αυτό, συνεργάτης κινητικότητας της διοργάνωσης ήταν η Skoda, η οποία παραχώρησε το αμιγώς ηλεκτρικό Enyaq ως leading car των συμμετεχόντων στον ποδηλατικό γύρο.

Το κορυφαίο ηλεκτρικό μοντέλο της Skoda αποτελεί την ιδανική επιλογή για αυτόν τον ρόλο, καθώς συνδυάζει ένα προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης μηδενικών εκπομπών και καινοτόμες τεχνολογίες που προάγουν την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Πιστή στις ιστορικές της καταβολές η Škoda υποστηρίζει για άλλη μια φορά έμπρακτα τη χρήση του ποδηλάτου, σε μία εκδήλωση όπου το περιβάλλον, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός συναντιούνται κάτω από ιδανικές συνθήκες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.