Η εταιρεία που τοποθετεί θύρα USB στον εσωτερικό καθρέφτη – Ο λόγος που το κάνει!

Υπάρχει μία εταιρεία που έχει υιοθετήσει αυτή την πρακτική στα νέα της μοντέλα και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που το κάνει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
θύρα USB

Με αφορμή την πρόσφατη αποκάλυψη της τέταρτης γενιάς Skoda Superb, αξίζει να δούμε μία “πατέντα” που έχουν εφαρμόσει στα μοντέλα τους οι Τσέχοι. Ο λόγος για την θύρα USB που βρίσκεται στον εσωτερικό καθρέφτη, την οποία πιθανόν να μην έχουν παρατηρήσει ακόμα και οι κάτοχοι νέων μοντέλων της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Κάμερα στο παρμπρίζ – Τι ισχύει σε Ελλάδα και Ευρώπη;

Όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική εικόνα, η θύρα USB έχει τοποθετηθεί δίπλα στον εσωτερικό καθρέφτη, σε ένα σημείο που ονομάζουμε πλαφονιέρα. Εκεί υπάρχει συνήθως ο φωτισμός καμπίνας και σε αρκετά μοντέλα θήκη για γυαλιά. Για ποιον λόγο, όμως, να τοποθετήσει εκεί κανείς μία θύρα USB;


Η Skoda μας λέει ότι είναι ένα εξάρτημα που ανήκει στις περίφημες “simply clever” πρακτικές της. Δεν πρόκειται για πηγή συνδεσιμότητας με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αλλά για μία Type-C παροχή ρεύματος. Ο λόγος είναι η τροφοδοσία της κάμερας “Dash Camera” που πιθανόν να θέλει ο χρήστης να εγκαταστήσει στο παρμπρίζ. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να “τραβήξει” κανείς ρεύμα από χαμηλά, γλιτώνοντας από τα περιττά καλώδια μεγάλου μήκους που δημιουργούν μία άσχημη εικόνα μέσα στην καμπίνα.

Τι ισχύει με τις dash-κάμερες στην Ελλάδα;
Στην Ελλάδα δεν θεωρείται παράβαση το να τοποθετήσετε μία κάμερα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και να καταγράφετε τη διαδρομή. Ωστόσο, η δημοσιοποίηση του υλικού μπορεί να επιφέρει κυρώσεις. Το παράδοξο είναι ότι ενώ απαγορεύεται η δημοσίευση και η χρήση του από ασφαλιστικές εταιρίες (σε άλλες χώρες παρέχουν και εκπτώσεις στα ασφαλιστήρια σε περίπτωση τοποθέτησης dash cam), το αρχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν κάποιος βρεθεί κατηγορούμενος. Δεν πρέπει εξάλλου να ξεχνάμε πως υπάρχουν ήδη αρκετά αυτοκίνητα τα οποία εφοδιάζονται με κάμερα/κάμερες καταγραφής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.