Η στιγμή που πλοίο συγκρούεται με γέφυρα στις Η.Π.Α. – Πληροφορίες για 20 αγνοούμενους

Δείτε στο video τη στιγμή που το πλοίο 300 μέτρων συγκρούεται με την "Key Bridge" στη Βαλτιμόρη. Η τελευταία κατεδαφίζεται σε δευτερόλεπτα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
γέφυρα

Ένα απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα στις Η.Π.Α., όταν πλοίο μήκους 300 μέτρων “καρφώθηκε” σε πυλώνα της γέφυρας “Key Bridge” στη Βαλτιμόρη (δείτε εδώ την ακριβή τοποθεσία). Το video είναι πραγματικά τρομακτικό, ενώ η Πυροσβεστική υπολογίζει ότι περί τους 20 ανθρώπους έχουν πέσει στο νερό. Κανένα ίχνος τους ακόμη.

Πιο συγκεκριμένα, στις 1:30 π.μ. τοπική ώρα ένα μεγάλο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων προσέκρουσε πάνω σε πυλώνα της γέφυρας, η οποία κατέρρευσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η πλοιοκτήτρια εταιρεία “Synergy Marine Group” δηλώνει πως παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια της πρόσκρουσης, ενώ όλα τα μέλη του πληρώματος έχουν διασωθεί και δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.


Τουλάχιστον 7 οχήματα στο νερό
Τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων αναφέρουν ότι τουλάχιστον 7 οχήματα φέρεται να έχουν πέσει στο ποτάμι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ενώ οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για 20 αγνοούμενους.

Το άρθρο ανανεώνεται…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.