Η στιγμή που τρένο “κόβει” στα δύο βαν της Amazon – Σώος ο οδηγός (+video)

Κάμερα απεικόνισε τη συγκλονιστική στιγμή που το τρένο περνά κυριολεκτικά μέσα από το βαν της Amazon. Τύχη βουνό για τον οδηγό...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τρένο

Το απίστευτο συμβάν που θα δείτε σημειώθηκε το Νοέμβριο του 2021, ωστόσο πρόσφατα δημοσιεύθηκε το απίστευτο video από κάμερα που βρισκόταν μέσα σε βαν της Amazon. Όπως θα δείτε, ο οδηγός περνά απρόσεκτα από σιδηρογραμμές και το τρένο κόβει το αυτοκίνητο στα δύο.

Δείτε επίσης: Καραμπόλα με 100 αυτοκίνητα στην Κίνα – Video από την απόλυτη καταστροφή!

Το συμβάν έλαβε χώρα κοντά στο Milwaukee και σε συνέντευξη που παραχώρησε ο οδηγός, ανέφερε ότι εκείνη την ημέρα ήταν τα 30α του γενέθλια για τον πατέρα δύο παιδιών. Επίσης, αναφέρθηκε και στο ατύχημα, δηλώνοντας πως το σημείο αποδείχθηκε πολύ επικίνδυνο, μιας και δεν υπήρχε ειδική σήμανση ή φωτεινοί σηματοδότες.


Ακολουθεί το σχετικό video όπου θα δείτε τον οδηγό κυριολεκτικά να μην καταλαβαίνει από που του ήρθε το τρένο. Από την σύγκρουση έμεινε “αλώβητο” κυριολεκτικά μόνο το εμπρός τμήμα του βαν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος… μέσα στην ατυχία του! Εκείνη την ημέρα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει σοβαρά τραύματα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.