Η σύγχρονη εκδοχή του επιτυχημένου Fiat 126

Το Fiat 126 διέπρεψε στη δεκαετία του '70 και μία εταιρεία οραματίζεται ήδη τη μεγάλη του επιστροφή. Ας δούμε τις ψηφιακές εικόνες....

Βρείτε μας στο

Στα μέσα της δεκαετίας του ’70, το Fiat 126 αποτελούσε ένα από τα πιο επιτυχημένα αυτοκίνητα της ιταλικής φίρμας. Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πως θα ήταν μία σύγχρονη, αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του.

Διαβάστε επίσης: Η τιμή του υβριδικού Fiat Panda που δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας 

Οι ψηφιακές εικόνες που βλέπουμε προέρχονται από την σχεδιαστική εταιρεία “MA-DE” και το φουτουριστικό Fiat 126 συνδυάζει τις κλασσικές γραμμές του παρελθόντος με τη σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία. Το εν λόγω project ονομάζεται “126 Vision” και θα μπορούσε εύκολα να το φανταστεί κανείς στη σημερινή γκάμα της Fiat.

Οι δημιουργοί αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Συνεπώς θα μπορούσε να “δανειστεί” τον ηλεκτροκινητήρα και τις μπαταρίες του επερχόμενου Fiat 500e. Όσον αφορά τώρα στη σχεδίασή του, βλέπουμε led φωτιστικά σώματα και “απαλές” σχεδιαστικές γραμμές, χωρίς έντονα νεύρα και γωνίες. Επιπλέον, τα παράθυρα είναι μεγάλα ώστε να προσφέρουν ένα φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον στους επιβάτες.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες ψηφιακές εικόνες από την επίσημη ιστοσελίδα της σχεδιαστικής εταιρείας με έδρα το Hong Kong. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το Fiat 126 παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα πόλης της ιταλικής φίρμας με 4,7 πωλήσεις παγκοσμίως.