Η τιμή του Ford Puma ST στην Ελλάδα

Κάτι παραπάνω από 35.000 ευρώ απαιτούνται για την απόκτηση του νέου Ford Puma ST σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο της ελληνικής αντιπροσωπείας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέο Ford Puma ST 2020

Λίγο καιρό μετά την επίσημη αποκάλυψη του κορυφαίου Ford Puma ST, η ελληνική αντιπροσωπεία προχώρησε στη γνωστοποίηση της τιμής. Η τιμή του μικρού SUV με τους 200 ίππους ξεκινά από τα 35.403 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Ford Puma ST-Line Χ mHEV 155 PS

Το Ford Puma ST έγινε το πρώτο αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας που ενσωματώνει μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στον προαιρετικό εξοπλισμό. Για την αναβάθμιση της δυναμικής συμπεριφοράς έγιναν περαιτέρω βελτιώσεις σε φρένα, ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης. Κερασάκι στην τούρτα, βέβαια, είναι η τοποθέτηση αντιστρεπτικών με διάμετρο σωλήνα στα 28 χλστ.

Κάτω από το καπό του νέου Ford Puma ST βρίσκεται ο γνωστός υπερτροφοδοτούμενος αλουμινένιος 1500άρης Ecoboost της Ford. Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, η ισχύς έχει ανεβεί στους 200 ίππους και η ροπή στα 320 Nm. Η Ford ανακοινώνει 0-100 χλμ./ώρα σε 6,7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα της τάξης των 220 χλμ./ώρα. Αναλυτικότερες πληροφορίες για την κορυφαία έκδοση του Ford Puma μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Αναλυτικές τιμές του Ford Puma για την αγορά της Ελλάδας θα βρείτε στον επίσημο τιμοκατάλογο της Ford.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.