Η Volvo τεστάρει την ασφάλεια των ποδηλατικών κρανών (+video)

Η Volvo είναι μία εταιρεία πρωτοπόρος σε θέματα ασφάλειας, ενεργητικής και παθητικής και δεν η ασφάλεια των ποδηλατών δεν θα μπορούσε παρά να την απασχολήσει.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Volvo εδώ και δεκαετίες έχει αποδείξει την προσήλωσή της σε θέματα οδικής ασφάλειας, τόσο παθητικής όσο και ενεργητικής, προσφέροντας έργο συνολικά στην αυτοκίνηση.

Πλέον, έχει βάλει ως στόχο να αυξήσει τα επίπεδα ασφάλειας και για τους ποδηλάτες, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της αύξησης τροχαίων ατυχημάτων αυτοκινήτων με ποδήλατα αλλά και να μειωθούν οι συνέπειές τους, για τους αναβάτες.

Έτσι, σε συνεργασία με την επίσης σουηδική εταιρεία POC πραγματοποιούνται δοκιμές πρόσκρουσης κράνους ποδηλατιστή, με το καπό του αυτοκινήτου. Για να γίνουν αυτές οι δοκιμές, τα κράνη τοποθετούνται σε ομοιώματα κεφαλιών και εκτοξεύονται στο καπό ενός αυτοκινήτου, με τρόπο τέτοιο ώστε να υπάρξει πλήθος μετρήσεων.


Σκοπός των ερευνών είναι να οδηγηθεί η εταιρεία POC στην κατασκευή ασφαλέστερων κρανών για ποδηλάτες, ενώ και η Volvo παράλληλα θα μπορέσει να αντλήσει πολύτιμα δεδομένα για τη συμπεριφορά του αυτοκίνητου σε τέτοιου είδους ατυχήματα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]