Ιαπωνία: Τρομακτικά πλάνα από το ηφαίστειο Aso που εξερράγη (+video)

Εντυπωσιακά videos από την έκρηξη ηφαιστείου στην Ιαπωνία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Η ηφαιστειακή τέφρα έφτασε σε ύψος 3.500 μέτρων!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ηφαίστειο

Πριν από μερικές ημέρες, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, εξερράγη το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο της Ιαπωνίας στο όρος Aso και τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου είναι εντυπωσιακά.

Το συγκεκριμένο όρος είχε να “ενεργοποιηθεί” από το 2016 και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η ηφαιστειακή τέφρα έφτασε σε ύψος που άγγιξε τα 3.500 μέτρα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι προς το παρόν δεν έχει γίνει απολύτως καμία αναφορά για κάποιον τραυματισμό ή για δημιουργία υλικών ζημιών.

Δεδομένου, όμως, ότι πρόκειται για μία τουριστική περιοχή, η ιαπωνική μετεωρολογική υπηρεσία έχει αυξήσει το επίπεδο συναγερμού στη βαθμίδα τρία από τις πέντε της κλίμακας απευθύνοντας σύσταση στους πολίτες να μην πλησιάζουν το βουνό.

Πριν δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα του video που προέρχεται από το κανάλι “Top Zone”, αξίζει να αναφέρουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2014, η έκρηξη ηφαιστείου στο Όρος Οντάκε στοίχισε τη ζωή σε 63 ανθρώπους. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που σχετίζονται με ηφαιστειακές εκρήξεις.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.