Ήχος που θυμίζει παλιά μονοθέσια της F1 – Το νέο supercar που “ουρλιάζει” στις 11.100 σ.α.λ.

Δυναμώστε τον ήχο και ακούστε τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα. Αυτό το supercar "μιλά" στους ρομαντικούς της αυτοκίνησης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Gordon Murray T.33

Στη σύγχρονη εποχή, ακόμα και τα supercars έχουν πάψει να φέρουν ατμοσφαιρικά μοτέρ με αποτέλεσμα ο “κόφτης” να βρίσκεται σε χαμηλότερες στροφές, γεγονός που περιορίζει ήχους σαν αυτόν που θα ακούσετε στο video που ακολουθεί.

Η εταιρεία Gordon Murray Automotive μας δίνει την ευκαιρία να ακούσουμε το υπό ανάπτυξη supercar της, το οποίο ονομάζεται Gordon Murray T.33 και “στροφάρει” μέχρι τις 11.100 σ.α.λ. Στο video θα δείτε τον test driver της εταιρείας, Dario Franchitti (τρεις φορές νικητής του Indy 500), να απολαμβάνει και με το παραπάνω την εμπειρία πίσω από το τιμόνι του Gordon Murray T.33.


Πριν δείτε όμως το video, να υπενθυμίσουμε ότι τροφοδοτείται με τον ίδιο ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα της Cosworth που είδαμε και στο Τ.50. Βέβαια, εδώ έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, όπως για παράδειγμα στους εκκεντροφόρους, την εισαγωγή και την εξαγωγή, με αποτέλεσμα το μοτέρ 3.994 κ.εκ. να αποδίδει 615 ίππους και 451 Nm ροπής. Όσο για το όριο περιστροφής, αυτό αγγίζει την εντυπωσιακή τιμή των 11.100 σ.α.λ.

Η κίνηση περνά ασφαλώς στους πίσω τροχούς, μέσω είτε χειροκίνητου σασμάν έξι σχέσεων, είτε αυτόματου και δεν απουσιάζει το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. To πλαίσιο είναι μονοκόκ και αρκετά εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από carbon, με αποτέλεσμα το βάρος να περιορίζεται στα μόλις 1.090 κιλά.

Στον τομέα της ανάρτησης συναντάμε διπλά ψαλίδια σε κάθε άκρο, ενώ ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι οι μηχανικοί της βρετανικής εταιρείας επέλεξαν υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης για να προσφέρει καλύτερη αίσθηση στον οδηγό.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.