Ιδού το νέο εμπορικό σήμα του ομίλου Stellantis

Βρείτε μας στο
Stellantis Goup Νέο logo εμπορικό σήμα

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο γαλλικός όμιλος PSA και η Fiat Chrysler Automobiles μας παρουσίασαν από κοινό το όνομα του νέου ομίλου που θα προκύψει από την 50:50 συγχώνευση των δύο κολοσσών. Το όνομα Stellantis που έχει τις ρίζες του στο λατινικό ρήμα Stello (σε ελεύθερη μετάφραση “να φωτίζω, να κάνω πιο λαμπρό με αστέρια”) ήταν το όνομα που επιλέχθηκε για τον… αστερισμό που θα απαρτίζει τις εταιρίες του νέου ομίλου και τώρα οι δύο όμιλοι μας παρουσιάζουν και τον εταιρικό σήμα του Stellantis Group.

Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση των δύο -προς το παρόν- ομίλων το νέο εμπορικό σήμα συμβολίζει την πλούσια κληρονομιά των εταιριών που ιδρύουν τον όμιλο Stellantis, τα ισχυρά σημεία της κάθε μιας από αυτές τις 14 εταιρίες ξεχωριστά αλλά και το “πολύχρωμο μωσαϊκό” που δημιουργείται από την εμπειρία που φέρνει στο τραπέζι το προσωπικό του νέου ομίλου, το οποίο εργάζεται σε όλο τον κόσμο. Το νέο logo είναι “η οπτική αναπαράσταση του πνεύματος αισιοδοξίας, ενέργειας και ανανέωσης μιας ποικιλόμορφης και καινοτόμου εταιρίας που είναι αποφασισμένη να βρίσκεται μεταξύ των νέων ηγετών στην επόμενη εποχή της βιώσιμης κινητικότητας”.

Stellantis Group PSA-FCA συγχώνευση

Διαβάστε επίσης: FCA-PSA: Κοντά στην έγκριση της συγχώνευσης από Ε.Ε.

Με την παρουσίαση του νέου εμπορικού σήματος του Stellantis Group ερχόμαστε και ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση της συγχώνευσης, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου τριμήνου της ερχόμενης χρονιάς, έπειτα και από την επικύρωση της συμφωνίας από τους μετόχους των PSA και FCA αλλά και την ικανοποίηση των υπόλοιπων υποχρεώσεων τους.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr