Μισό τρισεκατομμύριο ευρώ επενδύει η αυτοκινητοβιομηχανία στην ηλεκτροκίνηση

Ποσά που πραγματικά ζαλίζουν είναι αυτά που επενδύουν οι κατασκευαστές στην εξέλιξη ηλεκτρικών μοντέλων και μπαταριών, επενδύοντας εκατοντάδες δισεκατομμύρια.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
VW Group πωλήσεις ηλεκτρικά 2021
VW ID.3

Ένα άκρως εντυπωσιακό ποσό κοντά στο μισό τρισεκατομμύριο ευρώ αναμένεται να επενδύσουν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο έως και το 2030, για την εξέλιξη και κατασκευή ηλεκτρικών αυτοκινήτων και μπαταριών.

Οι τεράστιες επενδύσεις που πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή, αλλά και στο μεσοπρόθεσμο διάστημα από τους κατασκευαστές, γίνονται υπό την πίεση της κλιματικής αλλαγής, αλλά και των πολιτικών που χαράσσονται από χώρες σχεδόν σε όλο τον πλανήτη, για την προστασία του περιβάλλοντος. Στο στόχαστρο ο κινητήρας εσωτερικής καύσης και τα ορυκτά καύσιμα με το 2030 να αποτελεί πλέον το έτος απαγόρευσης πώλησης καινούριων αυτοκινήτων με θερμικά μοτέρ για αρκετές χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης – Monarch: Το πιο “έξυπνο” τρακτέρ του κόσμου… προσεχώς (+video)


Προσπαθώντας να παραμείνουν… ζωντανές και παράλληλα ανταγωνιστικές οι εταιρείες τρέχουν να προλάβουν με το VW Group να ηγείται και μάλιστα με διαφορά στον τομέα των επενδύσεων μεταξύ όλων των κατασκευαστών. Σύμφωνα με ανάλυση του Reuters που βασίζεται σε στοιχεία που έχουν ανακοινώσει ήδη οι κατασκευαστές, ο γερμανικός κολοσσός αναμένεται να επενδύσει ένα ποσό μαμούθ άνω των 100 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος της 10ετίας. Αυτό παρά το γεγονός ότι το VW Group εξακολουθεί να “αναρρώνει” οικονομικά έπειτα από το σκάνδαλο “Dieselgate” του 2016.

Στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα βρίσκεται ο όμιλος της Daimler (Mercedes), με τις δικές του επενδύσεις να ξεπερνούν τα 40 δισ. ευρώ έως το 2030, ενώ τρίτος είναι ο όμιλος Stellantis με ένα ποσό κοντά στα 35 δισ., έχοντας πίσω του τις Ford, GM και BMW με επενδύσεις ύψους άνω των 30 δισ. ευρώ μέσα στη 10ετία.

Διαβάστε επίσης: Νέα τεχνολογία θα φορτίζει μπαταρία όσο γρήγορα γεμίζει ένα ρεζερβουάρ

Η Tesla, ως ο μοναδικός κατασκευαστής αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων και έχοντας ήδη προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις όλα αυτά τα χρόνια, αναμένεται να ξοδέψει περί τα “μόλις” 20 δισ. ευρώ στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, η Toyota και γενικότερα οι Ιάπωνες κατασκευαστές δείχνουν μια σχετική “χαλαρότητα” στις ηλεκτρικές επενδύσεις τους με ποσά που κυμαίνονται αρκετά κάτω από τα 20 δισ. ευρώ.

Στην ηλεκτρική “κούρσα των Ηπείρων” οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές είναι αυτοί που ηγούνται στο σύνολο με 200 περίπου δισ. ευρώ επενδύσεων έως το 2030, ενώ άνω των 100 δισ. ευρώ είναι και οι επενδύσεις που θα πραγματοποιήσουν οι Κινέζικες εταιρείες, με τις Η.Π.Α. στην τρίτη θέση με επενδύσεις άνω των 50 δισ. έως το 2025. Δείτε περισσότερα στον πίνακα που ακολουθεί.

Πηγή: Reuters

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.