Ηλεκτρικό 269 ίππων με 600 χλμ. αυτονομία – Διαθέσιμο με 359 ευρώ το μήνα

Δείτε πως μπορείτε να αποκτήσετε το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο με την μεγάλη αυτονομία μέσω του προγράμματος Ford Lease...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Mustang Mach-E

Μέσω του προγράμματος Ford Lease, η εταιρεία με σήμα το “μπλε οβάλ” καθιστά ακόμα πιο προσιτή την απόκτηση αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκίνητου. Πάμε να δούμε πως μπορείτε να αποκτήσετε την Ford Mustang Mach-E καταβάλλοντας το ποσό των 359 ευρώ το μήνα.

Ελληνική αγορά: Το μοντέλο που έριξε το Toyota Yaris έπειτα από 10 χρόνια από την κορυφή

Πιο συγκεκριμένα, η Ford προσφέρει την δυνατότητα μακροχρόνιας μίσθωσης του αμιγώς ηλεκτρικού της μοντέλου στην πισωκίνητη έκδοση με τους 269 ίππους και την μπαταρία χωρητικότητας 75 kWh. Όπως μπορείτε να δείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα πατώντας εδώ, η εν λόγω έκδοση είναι διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό οχημάτων. Προσφέρεται με προκαταβολή ύψους 10.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) και 349 ευρώ ανά μήνα (πλέον ΦΠΑ) για διάρκεια 48 μηνών.


Ford Mustang Mach-E

Έως 600 χλμ. αυτονομίας και 117 χλμ. σε μόλις 10 λεπτά φόρτισης
Η νέα Ford Mustang Mach-E προσφέρεται με δύο εκδόσεις μπαταρίας. Η μικρότερη έχει χωρητικότητα 75,7 kWh και η μεγαλύτερη 98,7kWh, με αποτέλεσμα η αυτονομία σε μεικτές συνθήκες στις πισωκίνητες εκδόσεις να αγγίζει τα 440 και 600 χλμ. αντίστοιχα. Βέβαια, σε μετακινήσεις αποκλειστικά εντός πόλης, η αυτονομία μπορεί να φτάσει στα 533 και 760 χλμ. αντίστοιχα, μιας και το ηλεκτρικό μοντέλο αξιοποιεί την ανάκτηση ενέργειας. Στην περίπτωση της τετρακίνητης έκδοσης, η αυτονομία αγγίζει τα 400 χλμ. σε μεικτές συνθήκες (μπαταρία 75,7 kWh) και τα 550 χλμ. στην έκδοση Extender Range (μπαταρία 98,7 kWh). Αξιοσημείωτη είναι και η δυνατότητα ταχυφόρτισης, η οποία επιτρέπει έως και 117 χλμ. ανάκτηση της αυτονομίας με μόλις 10 λεπτά στον ταχυφορτιστή. Πατώντας εδώ το γνωρίσετε πιο αναλυτικά!

Πως λειτουργεί το πρόγραμμα Ford Lease
-Επιλέγετε το αυτοκίνητο που θέλετε να μισθώσετε,
-Επιλέγετε τα χιλιόμετρα και την επιθυμητή διάρκεια,
-Ο Σύμβουλος Πωλήσεων του Επίσημου Εμπόρου Ford θα υπολογίσει για εσάς το μηνιαίο μίσθωμα με βάση το κεφάλαιο και την επιθυμητή διάρκεια μίσθωσης. Στην συνέχεια ο Σύμβουλος Πωλήσεων του Επισήμου Εμπόρου θα υποβάλλει προς έγκριση την πρόταση μίσθωσης στη Ford Lease. Η μίσθωση χορηγείται εφόσον εκπληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις, όπως αυτές καθορίζονται από τη Ford Lease,
-Με την έγκριση, και μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες χρηματοδότησης και ταξινόμησης, μπορείτε να φύγετε με το καινούργιο σας αυτοκίνητο.
-Στο τέλος του προγράμματος επιστρέφετε το αυτοκίνητο στη Ford Lease και επιλέγετε το νέο σας αυτοκίνητο Ford.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.