Ισραήλ: Κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες του “φανταστικού” του βασιλείου

Ίσως τα τέλη κυκλοφορίας στο Ισραήλ να είναι πολύ ακριβά! Μόνο έτσι δικαιολογείται το απίστευτο σκεπτικό πίσω από αυτή την υπόθεση με πλαστές πινακίδες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πλαστές πινακίδες

Σε μία περίοδο που πολλοί Έλληνες είναι έτοιμοι να παραδώσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας ώστε να απαλλαγούν από τα Τέλη Κυκλοφορίας, ένας πολίτης του Ισραήλ ήρθε να “δώσει” την δική του παρανοϊκή λύση τυπώνοντας δικές του πινακίδες. Το “έγκλημα”, όμως, ήταν πολύ καλά μελετημένο, μιας και θέσπισε δικό του Κράτος-Βασίλειο και πλαστογραφούσε διάφορα έντυπα.

Ο λόγος για τον Shay Karamosta, ηλικίας 48 ετών, ο οποίος δημιούργησε το φανταστικό βασίλειο “Yashar-El” και αυτοανακηρύχθηκε ως βασιλιάς. Στη συνέχεια άνοιξε “διπλωματικό γραφείο” με διεύθυνση ίδια με της οικίας του και άρχισε να εκδίδει πλαστά έγγραφα. Ανάμεσά τους ήταν διαβατήρια, αλλά και πινακίδες. Μάλιστα, ένα ζεύγος των τελευταίων τοποθετήθηκε στο δικό του Dacia Duster και κυκλοφορούσε κανονικά.


Όπως καταλαβαίνετε, ήταν θέμα χρόνου να γίνει στόχος των αστυνομικών και σε ένα έλεγχο συνελήφθη από άντρες της “Israel Police”. Αξιοσημείωτο, όμως, είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με την αστυνομία, λίγες μέρες πριν είχε γίνει κι άλλος έλεγχος σε παρόμοιο περιστατικό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Τhe Times Of Israel”, ο οδηγός είπε στον αστυνομικό ότι πρόκειται για “διπλωματικές πινακίδες” και ο δεύτερος τον άφησε να φύγει.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος είπε ότι άντλησε την ιδέα του “φανταστικού” βασιλείου από μία ιστορία της δεκαετίας του ’70, όπου ένας πλούσιος άντρας είχε ιδρύσει το δικό του, μικρό έθνος. Δεν γνωρίζουμε τον λόγο που προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, το μόνο σίγουρο όμως είναι πως ήδη θα το έχει μετανιώσει!

Πηγή: timesofisrael.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.