Ιταλία: Νέοι, ακόμα πιο αυστηροί περιορισμοί για τα πατίνια

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν σκοτωθεί 17 άνθρωποι στη Ρώμη! Πλέον οι νόμοι γίνονται πιο αυστηροί για τα πατίνια. Μήπως πρέπει να γίνει το ίδιο και στην χώρα μας;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Πατίνια

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ένα video με αναβάτη πατινιού στην Ελλάδα έγινε viral, μιας και κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης. Εννοείται πως τέτοιες πρακτικές δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο, η Ιταλία είναι άλλη μία χώρα που θέλησε να αυστηροποιήσει τους κανονισμούς. Πάμε να δούμε τι θα ισχύει σύντομα για τα πατίνια στη Ρώμη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Guardian, οι αρχές στη Ρώμη θα θεσπίσουν νέους, πιο αυστηρούς κανόνες για τα ηλεκτρικά πατίνια, έπειτα από μία σειρά ατυχημάτων στην πόλη.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 14.500 πατίνια στην πρωτεύουσα και σύμφωνα με την έρευνα της ένωσης προστασίας καταναλωτών “Codacons” σε δύο χρόνια πραγματοποιήθηκαν 17 θανάσιμοι τραυματισμοί από πατίνια. Έντονο προβληματισμό δημιούργησε και η αστυνομία της Ρώμης, με τα στοιχεία της να αναφέρουν 15 ατυχήματα ανά μήνα.

Οι νέοι κανόνες, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνουν χρήση των ηλεκτρικών πατινιών από ενήλικες με ταυτότητα και για κάθε πατίνι θα υπάρχει περιορισμός για τρεις χρήστες και όχι παραπάνω. Επιπλέον θα τεθούν όρια στην στάθμευση, ώστε να μην ενοχλούν τους πεζούς τα πατίνια που είναι σταθμευμένα σε πεζοδρόμια.

Τέλος, το όριο ταχύτητας θα μειωθεί στα μόλις 20 χλμ./ώρα (σήμερα είναι 25 χλμ./ώρα, όπως στην Ελλάδα) και στα 6 χλμ./ώρα όταν γίνεται χρήση σε πεζόδρομο. Τα νέα μέτρα θα υιοθετηθούν από τον Ιανουάριο του 2023.

Πηγή: Guardian

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.