Καροτσάκι της Mercedes-AMG για “γρήγορους” μπαμπάδες

Ο ερχομός ενός παιδιού θα μπορούσε να σας δώσει την ευκαιρία να οδηγείτε ένα μοντέλο της Mercedes-AMG. Ακόμα κι αν πρόκειται για καροτσάκι...

Βρείτε μας στο

Η απόκτηση ενός παιδιού έχει αναγκάσει πολλούς μπαμπάδες να “εγκαταλείψουν” την ιδέα ενός διθέσιου μοντέλου που πιθανώς να ονειρεύτηκαν κάποτε, μιας και σε αυτές τις περιπτώσεις βασική προτεραιότητα είναι οι χώροι. Η Mercedes φροντίζει, όμως, ώστε να “οδηγούν” ένα αρκετά οδηγοκεντρικό καροτσάκι με την υπογραφή της.

Διαβάστε επίσης: Η BMW collection φέτος θα… φορεθεί αρκετά 

Αν είστε, λοιπόν, από εκείνους τους μπαμπάδες που ενδιαφέρονται ακόμα για την εμφάνιση των ζαντών αλουμινίου στο καροτσάκι, αυτό το προϊόν σας ενδιαφέρει. Δημιουργήθηκε από την εταιρεία Hartan και το τμήμα Mercedes-Benz Design Team της εταιρείας με έδρα την Στουτγάρδη.

Το καροτσάκι κατασκευάστηκε κυρίως από αλουμίνιο, με αποτέλεσμα το βάρος του να περιορίζεται στα 8,9 κιλά. Εξοπλίζεται με μεγάλους τροχούς, ανεξάρτητη ανάρτηση και φρένα στάθμευσης στον καθένα ξεχωριστά. Η ζώνη ασφαλείας πέντε σημείων, η ρυθμιζόμενη λαβή μετακίνησης και το πτυσσόμενο αλεξήλιο ανήκουν στον στάνταρ εξοπλισμό του.

Παράλληλα, για τη μέγιστη άνεση του μικρού μας επιβάτη, η πλάτη του καθίσματος ρυθμίζεται σε πολλές θέσεις. Οι αποθηκευτικοί χώροι κρίνονται παραπάνω από ικανοποιητικοί, μιας και είναι διαθέσιμη η τσάντα “Bag2Go” την οποία μπορείτε να πάρετε μαζί σας ή να την αφήσετε επάνω στο καροτσάκι.

Τέλος, το καροτσάκι της Mercedes-AMG “συνοδεύεται” από μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα την ομπρέλα, ώστε να κορυφωθεί η εμπειρία μετακίνησης. Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας Hartan.