Η BMW collection φέτος θα… φορεθεί αρκετά

Η BMW παρουσίασε τη νέα της collection για το 2020. Περιλαμβάνει από είδη ένδυσης, μέχρι ρολόγια και ποδήλατα. Δείτε τον σχετικό κατάλογο...

Βρείτε μας στο

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να έχουμε συνδέσει την BMW με τον κόσμο του αυτοκινήτου, μερικοί σίγουρα και με της μοτοσυκλέτας, αλλά η βαυαρική φίρμα δεν περιορίζεται μόνο εκεί. Προσφέρει κάθε χρόνο τη δική της collection με ρούχα και αξεσουάρ.

Διαβάστε επίσης: Βρείτε την επόμενη ετοιμοπαράδοτη BMW σας online!

Το ίδιο έγινε και φέτος. Πλέον μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αρκετά είδη ένδυσης για όλα τα γούστα. Η σχεδιαστική φιλοσοφία της collection χαρακτηρίζεται από την ίδια την εταιρεία ως μοντέρνα, αλλά κυρίως μινιμαλιστική ώστε να κάνει ευκολότερη την καθημερινότητα μας.

Στην προσπάθειά της να προσφέρει μεγάλη ποικιλία στο κοινό, η BMW συνεργάζεται με εταιρείες που διαμορφώνουν το παγκόσμιο lifestyle. Μία εξ’ αυτών για παράδειγμα είναι η ιταλική φίρμα, MONTBLANC, που δημιουργεί δερμάτινες τσάντες.

Διαβάστε επίσης: Ηλεκτρικό πατίνι BMW 

Εννοείται, βέβαια, ότι οι λάτρεις των αυτοκινήτων θα δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στην BMW M Collection. Η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων δανείζεται τη φιλοσοφία από τα μοντέλα επιδόσεων του τμήματος M-Division. Εκεί θα βρείτε πολλά ρούχα και αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα γυναικεία μπουφάν, αντρικά φούτερ, ακόμα και σαγιονάρες.

Πατώντας εδώ μπορείτε να μεταφερθείτε στον σχετικό κατάλογο της βαυαρικής φίρμας. Ακολουθούν μερικές ενδεικτικές τιμές:

ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ BMW LOGO (Γυναικεία) – 46 €
ΡΟΛΟΙ BMW M MOTORSPORT – 135 €
BMW M JACKET (Αντρικό) – 150 €
BMW M JACKET (Γυναικείο) – 265 €
MONTBLANC FOR BMW BACKPACK – 1.071 €
BMW BIKE GRAVELBIKE – 5.445 €

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σχετική ιστοσελίδα.