Κατασκοπεία: Έρχεται το “αγροτικό” της Hyundai

Η Hyundai ετοιμάζει pick-up μοντέλο και αυτό είναι γνωστό. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι πως θα μοιάζει, αλλά πλέον ήρθε η ώρα να πάρουμε μια γεύση.

Βρείτε μας στο

Σίγουρα η Hyundai έχει την δυνατότητα να μπει και μάλιστα με αξιώσεις στην κατηγορία των pick-up μοντέλων, ενώ την πρόθεσή της για μία τέτοια κίνηση μας την έδειξε με το πρωτότυπο Santa Cruz.

Από τότε μέχρι σήμερα βέβαια έχουν περάσει πολλά χρόνια και ακόμη δεν έχουμε δει κάποιο νέο σχέδιο από την κορεάτικη μάρκα, η οποία κρατά κλειστά τα χαρτιά της.

Παρόλα αυτά, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva έρχεται να καλύψει σε μεγάλο βαθμό την περιέργειά μας, δημιουργώντας ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του “αγροτικού” της Hyundai.

Όπως είναι προφανές και από τις εικόνες που βλέπουμε, η επιρροή του σχεδιαστή από το Hyundai Santa Fe είναι δεδομένη, ενώ το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά επιθετικό.

Αν θέλετε τη γνώμη μας πάντως, στο πίσω μέρος δύσκολα θα δούμε φωτιστικά σώματα στην καρότσα. Είναι κάτι που κανείς σχεδιαστής δεν έχει τολμήσει, καθώς οι κραδασμοί από το άνοιξε κλείσε φέρνουν πολλά προβλήματα στην λειτουργία τους.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, ενώ κάποια κείμενα αναφέρουν πως το μοντέλο θα βγει σε δύο εκδόσεις αμαξώματος (διπλή καμπίνα και επιμηκυμένη καμπίνα), ενώ θα κυκλοφορήσει και με τα σήματα της Kia.

Όσον αφορά την επίσημη παρουσίασή του, αυτή θα πρέπει να την περιμένουμε στο δεύτερο εξάμηνο του 2020, δηλαδή σε περίπου ένα χρόνο από τώρα.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr