Καθίσματα από 3D εκτυπωτή προσφέρει πλέον η Porsche

"Κομμένα και ραμμένα" στα μέτρα του οδηγού, κυριολεκτικά! Η Porsche προσφέρει καθίσματα από 3D εκτυπωτή, δείτε πόσο κοστίζουν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Καθίσματα 3D Εκτυπωτή

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι η γερμανική εταιρεία προχωρά στην ενσωμάτωση του 3D εκτυπωτή στην γραμμή παραγωγή της. Στο παρελθόν είχαμε δει τα πιστόνια της Porsche 911 GT2 RS να δημιουργούνται με αυτόν τον τρόπο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε τα νέα καθίσματα, αλλά και το κόστος τους!

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση της Porsche Macan επί ελληνικού εδάφους με… εκλεκτή συμμετοχή!

Ο “κορμός” των νέων καθισμάτων της Porsche που κατασκευάζονται σε 3D εκτυπωτή αποτελείται κυρίως από πολυουρεθάνη. Καλύπτεται από ένα αντιολισθητικό υλικό που ονομάζεται “Race-Tex” και προσφέρει την απαιτούμενη στήριξη, ενώ υπάρχει μία ποικιλία εξωτερικών χρωμάτων, όπως Black, Guards Red, Racing Yellow, Arctic Grey, Ultramarine και Shark Blue.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα συγκεκριμένα καθίσματα είναι πολύ σημαντικά! Αρχικά, το κάθισμα του οδηγού είναι 8% ελαφρύτερο σε σχέση με ένα τυπικό κάθισμα και διακρίνεται για την εξαιρετική του ακαμψία. Το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο, βέβαια, είναι ότι προσαρμόζονται στις σωματικές ανάγκες του κάθε οδηγού, δηλαδή είναι στην κυριολεξία “κομμένα και ραμμένα” στον εκάστοτε σωματότυπο.

“Τα προσαρμοσμένα καθίσματα στο σώμα του οδηγού ήταν διαθέσιμα εδώ και πολύ καιρό στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Κατά τη διάρκεια των αρχικών δοκιμών, εντυπωσιάστηκα από την εργονομία, την ελαφρώς χαμηλότερη θέση του καθίσματος και την βελτιωμένη υποστήριξη των μηρών”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο δοκιμαστικός οδηγός της Porsche, Lars Kern.

Η γερμανική εταιρεία θα διαθέσει τα καθίσματα από 3D εκτυπωτή ως προαιρετική επιλογή στις Boxster, Cayman και 911, αλλά θα είναι εφικτό να γίνει τοποθέτηση και σε αυτοκίνητα που έχουν ήδη παραδοθεί στους ιδιοκτήτες. Όπως μπορείτε να δείτε στον σχετικό πίνακα, σε ορισμένα μοντέλα θα υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης και στην πλευρά του συνοδηγού. Για το τέλος αφήνουμε το κόστος, το οποίο ορίζεται στα 2.677 ευρώ!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.