Κινούμαι Ηλεκτρικά: Νέος “κύκλος” χρηματοδότησης – Δεν ανταποκρίθηκαν πολλοί αιτούντες

Δυνατότητα εισόδου νέων ενδιαφερόμενων στο πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά (β΄ κύκλος) σύμφωνα με νέα ανακοίνωση! Δείτε για ποιον λόγο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κινούμαι Ηλεκτρικά

Με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών γνωστοποίησε ότι υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις αιτούντων του ποσού χρηματοδότησης για αγορά ηλεκτρικού που τελικά δεν προχώρησαν. Έτσι, προσφέρεται δυνατότητα νέων αιτήσεων μέχρι να εξαντληθεί το ποσό ύψους ενός εκατ. ευρώ. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

“Δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων στη δράση Κινούμαι Ηλεκτρικά (β΄ κύκλος) μέσω της επαναδιάθεσης πόρων, ύψους 1 εκ. ευρώ παρέχεται μετά την εφαρμογή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με αριθμό 358265/Β’ 6700/27-11-2023, με την οποία θεσπίστηκε προθεσμία 45 ημερών για την υποβολή δελτίου παραγγελίας οχήματος με καταβολή προκαταβολής ή συμφωνητικού χρονομίσθωσης με προκαταβολή.

Η διάταξη αυτή δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν με βέλτιστο τρόπο τα διαθέσιμα κεφάλαια. Με τη λήξη της τελευταίας προθεσμίας των 45 ημερών διαπιστώθηκε ότι δεν ανταποκρίθηκαν 323 αιτούντες. Οι αιτήσεις τους απορρίφθηκαν, με αποτέλεσμα να αποδεσμευτεί ποσό 1 εκ ευρώ για νέες αιτήσεις.


Η ημερομηνία έναρξης υποβολής νέων αιτήσεων είναι η 4/4/2024 και αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι εξάντλησης του διαθέσιμου ποσού.

Πηγή: yme.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.