Θρυλικά Ford και όχι μόνο, στο The Mall Athens (+video)

Στον φιλόξενο χώρο του The Mall Athens διεξάγεται ήδη η έκθεση Classic Cars, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 7 Απριλίου

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στον φιλόξενο χώρο του The Mall Athens διεξάγεται ήδη η έκθεση Classic Cars, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 7 Απριλίου. Όσοι την επισκεφθούν θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά εμβληματικά αυτοκίνητα που έγραψαν… χιλιόμετρα και ιστορία.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων θα μπορούν να θαυμάσουν τη Mercedes 190 SL του 1961, την Porsche 911 Carrera του 1976, την Ferrari Mondial του 1985 και τη Lotus Super Seven του 1962.

Για την δημιουργία της έκθεσης αυτής, σημαντική ήταν η συμβολή της Ford Motor Ελλάς, η οποία τιμώντας την πλούσια αυτοκινητιστική παράδοση της μάρκας, υποστηρίζει την έκθεση «Classic Cars» εκθέτοντας δύο εμβληματικά, σπορ μοντέλα της με μεγάλη ιστορία. Αυτά είναι τα Ford Mustang 5.0 L Fastback Eleanor του 1965 και Ford Capri 1.5L V4 XL Auto του 1971.

Η Ford Mustang ξεκίνησε να κατασκευάζεται στις 9 Μαρτίου του 1964 και σήμερα θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή σπορ αυτοκίνητα σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάλιστα αποτελεί και το πιο επιτυχημένο κινηματογραφικό αυτοκίνητο, με περισσότερες από 3.000 εμφανίσεις σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και είναι ταυτόχρονα.

Όσο για το Ford Capri, αυτό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ευρωπαϊκό κοινό το 1969 και κατασκευάστηκε σε περισσότερα από 1,9 εκ. μονάδες έως και το 1986.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]