Λεωφόρος Κηφισού: Για πρώτη φορά αποκατάσταση με ειδικό σιδερένιο πλέγμα

"Επενδύουμε σε έργα που δεν είχαν γίνει για δεκαετίες", αναφέρει ο Γ. Πατούλης. Δείτε τι αλλάζει στην διαδικασία αποκατάστασης της λεωφόρου Κηφισού...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Περιφέρεια Αττικής

Με την ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης περίπου 80.000 m² της καθόδου της λεωφόρου Κηφισού, οι εργασίες τώρα συνεχίζονται στην άνοδο. Όπως ενημερώνει η Περιφέρεια Αττικής, στις 31 Οκτωβρίου ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση και στο ρεύμα ανόδου. Εκεί, για πρώτη φορά θα λάβει χώρα ειδικού τύπου αποκατάσταση.

Αττική: Νέα πίσσα σε κεντρική λεωφόρο μετά από 25 χρόνια (+video)

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το ρεύμα ανόδου από το ύψος της οδού Λένορμαν μέχρι την οδό Δυρραχίου. Εκεί υπάρχουν εκτεταμένες φθορές κάτω από τις επιφανειακές στρώσεις και για πρώτη φορά θα λάβει χώρα ειδικού τύπου αποκατάσταση με ειδικό σιδερένιο πλέγμα μεταξύ των δύο στρώσεων ασφάλτου, δηλαδή μεταξύ της ισοπεδωτικής και της τελικής αντιολισθηρής στρώσης.


Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, με αυτόν τον τρόπο θα αυξηθεί κατακόρυφα η αντοχή του ασφαλτικού στις καταπονήσεις που δέχεται λόγω του εξαιρετικά μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου της λεωφόρου αλλά και της συνεχούς και αυξημένης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων. Συνολικά, θα ασφαλτοστρωθούν περίπου 70.000 m² στην άνοδο της λεωφόρου τα οποία αντιστοιχούν σε μήκος περίπου 6,5 χλμ.

Τέλος, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι διαγραμμίστηκε εκ νέου η κάθοδος της λεωφόρου, με εξαίρεση το τελευταίο τμήμα της. Αυτό θα επαναδιαγραμμισθεί εντός της επόμενης βδομάδας, όταν συμπληρωθεί το χρονικό διάστημα των 30 ημερών που απαιτείται από την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης.

“Για εμάς, τα ζητήματα οδικής ασφάλειας παραμένουν πρώτα στις προτεραιότητες μας και προς αυτή την κατεύθυνση, επενδύουμε σε έργα σε όλη την Αττική, που δεν είχαν γίνει για δεκαετίες. Προστατεύουμε τις ζωές των πολιτών με έργα και όχι στα χαρτιά και θα συνεχίσουμε σε αυτό το πλαίσιο με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς”, επισημαίνει σχετικά ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης.

Πηγή: patt.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.