Λεοπάρδαλη “επισκέφθηκε” εργοστάσιο αυτοκινήτου και… (+video)

Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα έλλειψης chip και ο Covid-19 που οδηγούν σε διακοπή παραγωγής, εργοστάσιο αυτοκινήτου έκλεισε λόγω... λεοπάρδαλης!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ο κόσμος της αυτοκινητοβιομηχανίας έχει δεχθεί πολλαπλά “πλήγματα” το τελευταίο διάστημα που προκαλούν ακόμα και διακοπή παραγωγής, όπως για παράδειγμα τα κρούσματα πανδημίας σε προσωπικό, αλλά και η έλλειψη ημιαγωγών. Αυτή τη φορά, η παραγωγή σε εργοστάσιο της Mercedes σταμάτησε και η αιτία που συνέβη κάτι τέτοιο είναι πρωτόγνωρη.

Διαβάστε επίσης: Από γραμμή παραγωγής αυτοκίνητων σε εργοστάσιο… χαρτιού υγείας! 

Πρόκειται για μονάδα που βρίσκεται στην πόλη Chakan της Ινδίας και η παραγωγή διακόπηκε έπειτα από είσοδο μίας λεοπάρδαλης μέσα στο εργοστάσιο. Όπως ήταν λογικό, οι υπάλληλοι τρομοκρατήθηκαν και απομακρύνθηκαν άμεσα σε ασφαλές σημείο, ενώ ειδοποιήθηκαν οι Αρχές. Στο σημείο έφτασαν άμεσα μέλη οργάνωσης διάσωσης ζώων που γνωρίζουν πως να συμπεριφερθούν σε ένα άγριο ζώο.

Η επιχείρηση απομάκρυνσης ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης πρόκειται για αρσενική λεοπάρδαλη ηλικίας τριών ετών. Το αιλουροειδές βρέθηκε κατά λάθος στο εργοστάσιο και η οργάνωση ανέφερε ότι η έκταση του βιότοπου έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα τέτοιου είδους “επισκέψεις” να είναι πλέον πιο συχνές.

Η παραγωγή διακόπηκε για έξι ώρες, δεν υπήρξε ο παραμικρός τραυματισμός και η οργάνωση Wildlife SOS ανακοίνωσε τα εξής: “H ομάδα μας είναι εκπαιδευμένη ώστε να διασφαλίζει ότι τέτοιες καταστάσεις αντιμετωπίζονται με τη μέγιστη προσοχή, έχοντας κατά νου την ασφάλεια του άγριου ζώου καθώς και των ανθρώπων”. Ακολουθεί το σχετικό video που δημοσιεύθηκε στο επίσημο κανάλι της οργάνωσης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.