Από γραμμή παραγωγής αυτοκίνητων σε εργοστάσιο… χαρτιού υγείας!

Μέχρι πρότινος, στο συγκεκριμένο εργοστάσιο της Ιαπωνίας κατασκευαζόταν ένα ιαπωνικό μοντέλο. Τώρα, εκεί θα γίνεται η παραγωγή χαρτιού υγείας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mitsubishi Pajero

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα εργοστάσιο να “κατεβάζει” ρολά! Είναι όμως η πρώτη φορά που βλέπουμε μία στροφή 180 μοιρών στο προϊόν που παράγεται. Αιτία όσων λέμε είναι η γραμμή παραγωγής του Mitsubishi Pajero, η οποία πρόσφατα άλλαξε χέρια και όσο απίθανο κι αν ακούγεται στο συγκεκριμένο σημείο πλέον θα παράγονται χαρτιά υγείας και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης: Πόσα θα δίνατε για το “απόλυτο” Mitsubishi Evo VI, για το δρόμο;

Αρχικά, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η παραγωγή του Mitsubishi Pajero σταμάτησε μόλις πέρυσι λόγω περιορισμένου αριθμού πωλήσεων, ενώ η ιστορία του ξεκίνησε το μακρινό 1981. Το εργοστάσιο στο οποίο υπήρχε η γραμμή παραγωγής του βρίσκεται στην περιοχή Sakahogi της Ιαπωνίας και, όπως είναι λογικό, αναγκαστικά έπρεπε να μπει λουκέτο.

Οι Αρχές τις περιοχής, όμως, ζήτησαν από την ιαπωνική εταιρεία να πουλήσει τις εγκαταστάσεις, ώστε να χάσουν την δουλειά τους όσο το δυνατόν λιγότεροι άνθρωποι. Έτσι κι έγινε και, σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Αsia Νikkei”, η μονάδα πέρασε στην ιδιοκτησία της εταιρείας Daio Paper, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή χαρτιού υγείας και όχι μόνο. Το τελικό deal ορίστηκε στα 33 εκατ. δολάρια.

Κάπως έτσι, από την μονάδα που κάποτε έβγαιναν τα Mitsubishi Pajero, πλέον παράγονται προϊόντα, όπως το χαρτί υγείας και τα χαρτομάντηλα. Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι η Daio Paper διατηρεί το 30% της αγοράς χαρτιού υγείας στην Ιαπωνία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.