Μ. Βρετανία-έρευνα: Το αυτοκίνητο ανεβάζει τη… λίμπιντο

Το αυτοκίνητο λειτουργεί ευεργετικά στις σεξουαλικές ορμές των Βρετανών, σύμφωνα και με τελευταία έρευνα της Auto Trader.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
λίμπιντο έρευνα αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο είναι το μέσο που προσφέρει ελευθερία κίνησης και μπορεί να ανεβάσει τη διάθεση του οδηγού του… ποικιλοτρόπως, όπως αποδεικνύει και μια νέα έρευνα που πραγματοποίησε η βρετανική ηλεκτρονική πλατφόρμα καινούριου και μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Auto Trader.

Διαβάστε επίσης: Τα πιο αηδιαστικά πράγματα που ξεχνάμε στο αυτοκίνητο μας

Σύμφωνα με την έρευνα στην οποία συμμετείχαν 2.000 οδηγοί και των δύο φίλων, το αυτοκίνητο λειτουργεί ευεργετικά και στη λίμπιντο για το 55% των ερωτηθέντων, οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι έχουν κάνει κάποια μορφή σεξουαλικής πράξης εντός του αγαπημένους τους τετράτροχου. Το ποσοστό αυτό μάλιστα ανεβαίνει στο 61% όταν η σχετική ερώτηση απευθύνεται μόνο σε άντρες με το 41% των γυναικών να απαντούν επίσης καταφατικά.

Η έρευνα ανέδειξε επίσης το Sunderland ως μια περιοχή που βρίσκεται πραγματικά “εν βρασμώ” με το 80% να απαντά καταφατικά στη σχετική ερώτηση, ενώ στο άλλο άκρο βρίσκεται το Cardiff με μόλις το 37% να παραδέχεται κάποια σεξουαλική πράξη εντός του αυτοκινήτου τους.

Διαβάστε επίσης: Απαγόρευση χρήσης ακουστικών από ποδηλάτες “προτείνει” νέα έρευνα

Γενικά πάντως οι Βρετανοί φαίνεται να αγαπούν το αυτοκίνητο τους με τα δύο τρίτα (64%) να παραδέχεται πως αγαπά πραγματικά το μοντέλο που οδηγεί, ενώ ένας στους πέντε (22%) απάντησαν πως αγαπούν περισσότερο το αυτοκίνητο που έχουν στην κατοχή τους από τον σύντροφό τους! Επίσης ένα 23% δήλωσε ότι είναι διατεθειμένο να ξοδέψει περισσότερα χρήματα για το αυτοκίνητο τους από ό,τι για τον σύντροφό τους…

Τυχαία δεν είναι ούτε η συνήθεια των Βρετανών να δίνουν ονόματα στα αυτοκίνητα τους, κάτι που παραδέχτηκε ότι κάνει το 27% των ερωτηθέντων, ενώ ένα 18% δήλωσε ότι θα προτιμούσε να χωρίσει τον σύντροφό του από το να πουλήσει το αγαπημένο του αυτοκίνητο.

Εσείς τι έχετε να μοιραστείτε μαζί μας πάνω σε αυτό. Το δικό σας αυτοκίνητο σας ανεβάζει λίμπιντο;

Πηγή: Auto Trader

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr