Manifesto: Το νέο πρωτότυπο που δείχνει το μέλλον της Dacia

Με τη δημιουργία του Dacia Manifesto η ρουμάνικη εταιρεία προσπάθησε να συγκεντρώσει και να αναδείξει όλες τις αξίες που πρεσβεύει σε ένα μοντέλο από το μέλλον.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Dacia Manifesto concept 2022

Το πρωτότυπο Manifesto αποτελεί το πεδίο δοκιμών για νέες ιδέες, σύμφωνα με τη ρουμάνικη εταιρεία καθώς ορισμένα από τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του θα ενσωματωθούν στα μελλοντικά μοντέλα παραγωγής της Dacia.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το οικονομικότερο 7θέσιο της αγοράς με εργοστασιακό υγραέριο

Με τη δημιουργία του Manifesto η Dacia θέλει να επαναπροσδιορίσει την έννοια του τι είναι βασικό και αναγκαίο σε ένα αυτοκίνητο προσφέροντας μία ακόμα πιο λιτή και αυθεντική εμπειρία. Τίποτα δεν παρεμβάλλεται ανάμεσα στους επιβάτες και το περιβάλλον – ούτε πόρτες, ούτε παράθυρα, ούτε παρμπρίζ. Η ενσωμάτωση με τη φύση είναι καθολική. Και καθώς εσείς απολαμβάνετε τις δραστηριότητες στην ύπαιθρο, δεν υπάρχει τίποτα πιο βολικό από μια επιφάνεια εργασίας στη θέση της πίσω πόρτας, που εξυπηρετεί διάφορες ανάγκες.

Οι επιβάτες μπορούν να βρεθούν τόσο κοντά στη φύση, και την ίδια στιγμή να παραμένουν συνδεδεμένοι χάρη στις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του smartphone τους: Η απλή, αποτελεσματική και οικονομική προσέγγιση που η Dacia ονομάζει “Bring-Your-Own-Device” (Φέρτε τη δική σας συσκευή), καθιστά δυνατή την πλήρη ενσωμάτωση ενός smartphone στο ταμπλό και στο trip computer του αυτοκινήτου. Αυτό το σύστημα είναι ήδη διαθέσιμο σε αρκετά από τα μοντέλα της μάρκας και θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Μπορεί το “ταπεινό” Dacia Duster να ακολουθήσει εκτός δρόμου το νέο Land Rover Defender; (+video)

Στο πρωτότυπο Manifesto παρουσιάζεται ακόμα μία καινοτομία η οποία πρόκειται να ενσωματωθεί στα μελλοντικά μοντέλα της μάρκας: Το YouClip, ένα απλούστατο σύστημα το οποίο εξασφαλίζει τη χρήση μίας πληθώρας εύχρηστων και φορητών αξεσουάρ. Επίσης, καθώς συχνά η έννοια του ‘cool’ υπερκαλύπτει εκείνη της χρηστικότητας στη Dacia, το Manifesto έχει ένα μονό φωτιστικό σώμα που μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί σαν πανίσχυρος φακός χειρός.

Φτιαγμένο για εξορμήσεις στην ύπαιθρο
Με αισθητική που θυμίζει έντονα buggy το Manifesto ενσωματώνει όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα όχημα εκτός δρόμου, όπως η κίνηση και στους τέσσερεις τροχούς, μεγάλη απόσταση από το έδαφος, πολύ κοντούς πρόβολους και αμάξωμα φτιαγμένο να αντέχει στη σκληρή χρήση, ακόμα και στο πιο δυσπρόσιτο έδαφος. Είναι παράλληλα πλήρως αδιάβροχο και το εσωτερικό του είναι φτιαγμένο για να πλένεται με λάστιχο.

Παράλληλα, τα αφαιρούμενα καλύμματα των καθισμάτων μπορούν να μετατραπούν σε sleeping bags, ενώ η σχάρα οροφής μπορεί να μεταφέρει κάθε σχήμα φορτίου καθώς οι μπάρες μεταφοράς προσαρμόζονται σε κάθε τύπο διαμόρφωσης. Ξεχωρίζει και η αφαιρούμενη μπαταρία τροφοδοτεί με ρεύμα μία οικιακή συσκευή, μετατρέποντας έτσι το Manifesto σε πηγή ενεργείας για κάθε υπαίθρια δραστηριότητα που χρειάζεται ηλεκτρικό ρεύμα.

Το νέο πρωτότυπο της ρουμάνικης εταιρείας είναι επίσης το όραμά της για ένα αυτοκίνητο με ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Καθώς το μοντέλο είναι μικρό και ελαφρύ καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, ενώ ένα μεγάλο μέρος του είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό και υλικά που προέρχονται από χρησιμοποιημένα και κατεργασμένα πολυμερή, που ονομάζονται Starkle. Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί επίσης φυσικά υλικά όπως ο φελλός που καλύπτει το ταμπλό και οι διακοσμητικές επενδύσεις χρωμίου, λάμπουν δια της απουσίας τους.

Αδιαμφησβήτητο highlight του Manifesto είναι τέλος τα πρωτοποριακά ελαστικά χωρίς αέρα, τα οποία στοχεύουν τόσο στην φιλικότητα προς το περιβάλλον, όσο και στην οικονομία. Η θεμελιώδης αρχή είναι η αντοχή στο χρόνο και τα συγκεκριμένα ελαστικά δεν κινδυνεύουν να σκάσουν και έχουν σχεδιαστεί για να αντέξουν όσο και το ίδιο το αυτοκίνητο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.