Mercedes-Benz GLC: Μπροστά από την εποχή της (+videos)

Όταν η εμπειρία οδήγησης ξεπερνά την κάθε προσδοκία! Μια ματιά στην τεχνολογική υπεροχή του εσωτερικού της νέας Mercedes-Benz GLC...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes-Benz GLC

Για ακόμα μία φορά, η γερμανική εταιρεία έρχεται να εντυπωσιάσει το κοινό με ένα μοντέλο της δημοφιλούς κατηγορίας των SUV. Ο λόγος για τη νέα Mercedes-Benz GLC, η οποία διακρίνεται για την δυναμική της σχεδίαση, την πολυτελή “αύρα” της και κυρίως τα τεχνολογικά προηγμένα συστήματά της. Αυτή τη φορά, δίνουμε έμφαση στο εσωτερικό της και πιο συγκεκριμένα στην τεχνολογία της καμπίνας, η οποία διακρίνεται για το άκρως ψηφιακό περιβάλλον και τα προηγμένα συστήματα, όπως για παράδειγμα το “διαφανές καπό” που εντυπωσιάζει με τον τρόπο λειτουργίας του. Πάμε να το γνωρίσουμε πιο αναλυτικά!

Δύο οθόνες για την απόλυτη ψηφιακή εμπειρία
“Πρωταγωνιστές” στον εσωτερικό της νέας Mercedes-Benz GLC είναι οι δύο οθόνες υψηλής ανάλυσης. Μία LCD βρίσκεται πίσω από το τιμόνι, αναλαμβάνει την ενημέρωση του οδηγού με χρήσιμα στοιχεία και το μέγεθός της αγγίζει τις 12,3 ίντσες. Στο κέντρο είναι κάθετα τοποθετημένη η κύρια οθόνη αφής 11,9 ιντσών, η οποία “αιωρείται” και είναι στραμμένη ελαφρώς προς τον οδηγό, δίνοντας μία οδηγοκεντρική φιλοσοφία στο γερμανικό SUV. Στην τελευταία ενσωματώνεται και το προηγμένο σύστημα MBUX (Mercedes-Benz User Experience), το οποίο προσφέρει πληθώρα ευκολιών στον χρήστη. Μία από τις δυνατότητές του είναι οι φωνητικές εντολές, οι οποίες πριν μερικά χρόνια έμοιαζαν με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά πλέον “λύνουν” τα χέρια του οδηγού. Στην περίπτωση της Mercedes-Benz GLC, το MBUX είναι στα καλύτερά του, καθώς μέσα από τα χρόνια εξελίχθηκε, αποκτώντας νέες δυνατότητες, ενώ έγινε πιο… έξυπνο. Χάρη και στην δυνατότητα σύνδεσης με το internet εξάλλου, το MBUX μπορεί να αναβαθμίζεται όποτε κριθεί αναγκαίο, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το λειτουργικό σύστημα ενός smartphone. Ο φωνητικός βοηθός “Hey Mercedes” βασίζεται σε υπερσύγχρονους αλγορίθμους που δίνουν την δυνατότητα να προσαρμόζεται συνεχώς στις ανάγκες του χρήστη. Πλέον, η εξατομικευμένη μουσική εμπειρία στο αυτοκίνητο είναι γεγονός, ενώ εντυπωσιακή είναι και η λειτουργία MBUX Smart Home, με την GLC γίνεται ένα κινητό κέντρο ελέγχου για το σπίτι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός ότι ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί ακόμα και την θέρμανση του σπιτιού από απόσταση.

ENERGIZING Plus: Ένας “ψηφιακός” coach στο εσωτερικό της Mercedes-Benz GLC
Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συνεχίζονται με το νέο “ENERGIZING Plus”, έναν “ψηφιακό coach” που εξασφαλίζει άνεση για όλες τις αισθήσεις. Ο οδηγός βρίσκεται πίσω από το τιμόνι και ο “coach” αναλαμβάνει να δημιουργήσει την απόλυτη εμπειρία οδήγησης βάσει δεδομένων που αξιολογεί. Για παράδειγμα, ανάλογα με την διαδρομή, τα επίπεδα άγχους ή την ποιότητα ύπνου, επιλέγεται ένα από τα επτά διαφορετικά προγράμματα άνεσης που ρυθμίζουν κατάλληλα την ατμόσφαιρα, επεμβαίνοντας ακόμα και στην μυρωδιά της καμπίνας με αρωματισμό του χώρου, σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις και ανάλογα με τη διάθεση (AIR-BALANCE).

Transparent Bonnet: H καινοτομία του “διαφανούς καπό”!
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία της Mercedes-Benz GLC είναι η δυνατότητα ξέγνοιαστων “off-road” εμπειριών λόγω της προαιρετικής τεχνολογίας “Transparent Bonnet”. Πρόκειται για το λεγόμενο “διαφανές καπό”, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει στην περιοχή των μπροστινών τροχών. Αποτελεί μέρος του συστήματος θέασης 360 μοιρών. Όταν είναι ενεργοποιημένο το “Off-Road Mode”, στην κεντρική οθόνη απεικονίζεται μία εικονική προβολή της περιοχής κάτω από το μπροστινό μέρος του οχήματος. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε τι συμβαίνει κάτω από το καπό, αυτός είναι και ο λόγος που το σύστημα ονομάζεται “διαφανές καπό”. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ενεργοποιημένη σε ταχύτητες εύρους 8-20 χλμ./ώρα και εξασφαλίζει στον κάτοχο εξορμήσεις εκτός δρόμου χωρίς το παραμικρό άγχος. Μπορείτε να δείτε στην πράξη πως λειτουργεί το εν λόγω σύστημα, αρκεί να μεταφερθείτε στο στιγμιότυπο 10.45 του video που ακολουθεί!

Η νέα Mercedes-Benz GLC είναι διαθέσιμη ήδη στην χώρα μας και η τιμή της ξεκινά από τα 66.500 ευρώ στην έκδοση GLC 200 4MATIC. Πατώντας εδώ μπορείτε να την γνωρίσετε πιο αναλυτικά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.