Mercedes EQA: Αστέρι επί Γης με… ηλεκτρική λάμψη!

Η Mercedes EQA είναι το μικρότερο ηλεκτρικό SUV στην γκάμα της γερμανικής μάρκας και φέρνει νέα δεδομένα στην κατηγορία. Ας την γνωρίσουμε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Mercedes EQA είναι το μικρότερο ηλεκτρικό… αστέρι της γερμανικής μάρκας, το οποίο πρεσβεύει την εξέλιξη του είδους των αυτοκινήτων. Είναι το μοντέλο που φέρνει την εξέλιξη στην γκάμα της μάρκας που αν μη τι άλλο ξέρει πολύ καλά τι πάει να πει αυτοκίνητο εδώ κα πάνω από έναν αιώνα και πλέον δείχνει πως μπορεί να ηγηθεί και στην κατηγορία των ηλεκτρικών μοντέλων. Έτσι, πήρε τα καλύτερα χαρακτηριστικά των δύο “κόσμων” και τα… απογείωσε στην EQA!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη νέα Mercedes-Benz EQA

Οι εκδόσεις της EQA στην χώρα μας
Στην χώρα μας η EQA έχει ήδη ξεκινήσει την εμπορική της καριέρα σε τέσσερις εκδόσεις. Συγκεκριμένα, υπάρχει η EQA 250 με 190 ίππους (ηλεκτρική κατανάλωση σε μικτό κύκλο 17,7 kWh/100 χλμ.) και η EQA 250+ με την ίδια ιπποδύναμη. Η EQA 300 4MATIC με έναν ηλεκτρικό κινητήρα για κάθε άξονα αποδίδει 228 ίππους και 390 Nm ροπής. Σε αυτή την έκδοση τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 7,7 δευτερόλεπτα και η τελική περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 160 χλμ./ώρα. Για την ισχυρότερη EQA 350 4MATIC η ισχύς φτάνει στους 292 ίππους και τα 520 Nm ροπής. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζονται έξι δευτερόλεπτα για τα πρώτα 100 χλμ. από στάση, ενώ και εδώ η τελική ταχύτητα είναι 160 χλμ./ώρα. Και στις δύο περιπτώσεις η χωρητικότητα της συστοιχίας των μπαταριών φτάνει στα 66,5 kWh. Κατά το πρότυπο WLTP η συνδυασμένη κατανάλωση φτάνει στα 17,5-18,5 kWh και για τις δύο νέες 4κίνητες EQA.


Κορυφαία αεροδυναμική
Πρώτα από όλα η Mercedes έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην αεροδυναμική, όπως άλλωστε κάνει και με όλα τα αυτοκίνητά της. Έτσι, η EQA έχει αεροδυναμικό συντελεστή Cd από 0,28, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα αεροδυναμικής. Η μετωπική επιφάνεια A ανέρχεται σε 2,47 m2. Στα σημαντικότερα στοιχεία αεροδυναμικής συγκαταλέγονται το εντελώς κλειστό σύστημα ελέγχου αέρα ψύξης, η αεροδυναμική μπροστινή και πίσω ποδιά, το πολύ ομαλό υποδάπεδο χωρίς καθόλου σχεδόν ανοίγματα, οι ειδικά βελτιστοποιημένοι τροχοί Aero και οι ειδικά προσαρμοσμένες αεροτομές στους μπροστινούς και πίσω τροχούς.

Πλοήγηση με… μυαλό!
Ακόμη και η πλοήγηση με την Mercedes EQA έχει εξελιχτεί! Στοιχείο του εξοπλισμού λοιπόν, που αυξάνει την καθημερινή πρακτικότητα της EQA είναι η πλοήγηση με Ηλεκτρική Νοημοσύνη, η οποία υπολογίζει την ταχύτερη διαδρομή προς τον εκάστοτε προορισμό. Με βάση συνεχείς προσομοιώσεις αυτονομίας, το σύστημα λαμβάνει υπόψη πιθανές αναγκαίες στάσεις για φόρτιση καθώς και πολλούς άλλους παράγοντες, όπως η τοπογραφία της διαδρομής και οι καιρικές συνθήκες. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να αντιδρά σε πραγματικό χρόνο σε αλλαγές, όπως για παράδειγμα στην κατάσταση της κυκλοφορίας ή στο προσωπικό στυλ οδήγησης. Έτσι, εσείς απλώς επιλέγεται τον προορισμό σας και το αυτοκίνητο κάνει τα υπόλοιπα για εσάς. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να οργανώσετε το ταξίδι σας.

Εξοπλισμός που σε… κακομαθαίνει
Φυσικά ο εξοπλισμός της Mercedes EQA είναι και αυτός προηγμένος. Στα βασικά του στοιχεία περιλαμβάνεται το σύστημα infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) που προσφέρει διαισθητικό χειρισμό. Το MBUX μπορεί να διαμορφώνεται εξατομικευμένα με τη βοήθεια διάφορων επιλογών. Κύρια πλεονεκτήματα του συστήματος: ο πανίσχυρος υπολογιστής, οι φωτεινές οθόνες και τα άψογα γραφικά, η προσαρμόσιμη προβολή, η έγχρωμη οθόνη Head-up (προαιρετικός εξοπλισμός), η πλοήγηση με επαυξημένη πραγματικότητα (προαιρετικός εξοπλισμός), το λογισμικό που μαθαίνει και το σύστημα φωνητικών εντολών που ενεργοποιείται με τη φράση «Hey Mercedes».

Διαβάστε εδώ τα πάντα για την Mercedes-Benz EQA

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.