Mercedes: Εξαγορά του 20% της Aston Martin!

Η Aston Martin διευρύνει τη συνεργασία της με τη Mercedes με τη δεύτερη να εξαγοράζει έως το 20% της βρετανικής εταιρίας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Aston Martin εξαγορά μετοχών Mercedes

Οι επιπτώσεις της πανδημίας έχουν φέρει σε οικονομική στενότητα την Aston Martin που επιχειρεί να ενισχύσει την οικονομική της θέση και όχι μόνο μέσω της διεύρυνσης της συνεργασίας της με τη Mercedes.

Συγκεκριμένα και βάσει της νέας συμφωνίας που ανακοίνωσαν οι δύο πλευρές η Mercedes αναμένεται να προχωρήσει σε εξαγορά μετοχών της Aston Martin μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, η οποία θα φτάσει έως και το 20% της αξίας της βρετανικής εταιρίας. Σε αυτό το διάστημα οι Βρετανοί θα βάλουν στα ταμεία τους περί τα 317 εκατ. ευρώ.

Η Mercedes δηλώνει ρητά πως το ποσοστό στην εξαγορά μετοχών της Aston Martin δεν πρόκειται να ξεπεράσει μελλοντικά αυτό το νούμερο με τους Γερμανούς να δείχνουν σε αυτό το σημείο πως δεν έχουν καμία πρόθεση να εντάξουν τη βρετανική εταιρία στις θυγατρικές τους.


Διαβάστε επίσης: Νέες εκδόσεις “007” για Aston Martin DBS Superleggera & Vantage

Να σημειωθεί πως η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών ξεκίνησε το 2013, όταν η Mercedes εξαγόρασε το 5% της ανεξάρτητης βρετανικής εταιρίας με στόχο να αναπτύξουν από κοινού κινητήρες εσωτερικής καύσης. Αυτή τη στιγμή το μερίδιο της στην Aston Martin βρίσκεται στο 2,6%.

Με αυτή τη νέα συμφωνία, οι συζητήσεις για την οποία ξεκίνησαν φέτος, οι Βρετανοί θα αποκτήσουν παράλληλα πρόσβαση σε προηγμένες τεχνολογίες στις οποίες περιλαμβάνονται, συμβατικά, υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά συστήματα κίνησης επόμενης γενιάς της Mercedes. Θα αποκτήσουν επίσης πρόσβαση σε σχετικό λογισμικό των Γερμανών αλλά και άλλα εξαρτήματα και μηχανικά μέρη, τα οποία δεν διευκρινίζονται σε αυτό το σημείο. Το πρώτο τεχνολογικό “πακέτο” ενίσχυσης της Aston Martin έχει ήδη συμφωνηθεί και η αξία του ανέρχεται σε 155.000.000 ευρώ, που αντιστοιχούν στο 11,8% των μετοχών της βρετανικής εταιρίας, ενώ η Mercedes αποκτά το δικαίωμα να έχει εκπροσώπηση στο δ.σ. της εταιρίας με την προσθήκη ενός ακόμη μέλους.

“Έχουμε ήδη μια επιτυχημένη συνεργασία σε τεχνολογικό επίπεδο με την Aston Martin που έχει επωφελήσει και τις δύο εταιρίες. Με αυτή τη νέα διευρυμένη συνεργασία θα είμαστε σε θέση να δώσουμε στην Aston Martin πρόσβαση σε νέες καινοτόμες τεχνολογίες και εξαρτήματα, στα οποία περιλαμβάνονται και τα επόμενης γενιάς υβριδικά και ηλεκτρικά συστήματα κίνησης μας…Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την Aston Martin και ευχόμαστε στην εταιρία κάθε επιτυχία στο επόμενο αναπτυξιακό της βήμα.”, δήλωσε σχετικά ο Wolf-Dieter Kurz, επικεφαλής προϊοντικής στρατηγικής του τμήματος Αυτοκινήτων της Mercedes.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο sedan της Porsche ήταν… Mercedes!

Μετά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία δύο χρόνια, που πηγάζουν και από την καταστροφική όπως έχει χαρακτηριστεί η εισαγωγή της στο χρηματιστήριο (οι μετοχές έχουν χάσει σχεδόν το 90% της αρχικής τους αξίας), η Aston Martin ψάχνει τον επόμενο συνεργάτη της για να βγει από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Το όνομα της Mercedes και το πολυεπίπεδο “εκτόπισμα” που την ακολουθεί φαίνεται πως είναι η λύση που ψάχνουν οι Βρετανοί με αυτή την εξαγορά. Στα αναθεωρημένα πλάνα τους επιθυμούν να πενταπλασιάσουν τις πωλήσεις τους στις 10.000 έως το 2024-25, να επιστρέψουν σε κάποιας μορφής κερδοφορία αλλά και να έχουν παράλληλα πρόσβαση σε τεχνολογίες που βρίσκονται στην αιχμή των εξελίξεων, την επόμενη κρίσιμη για πολλούς κατασκευαστές πενταετία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]