Mercedes GLE & GLE Coupe: Ανανεωμένες και έτοιμες να δεχθούν παραγγελίες

Οι ανανεωμένες Mercedes-Benz GLE & GLE Coupe είναι καλύτερες από ποτέ και έτοιμες να δεχτούν την παραγγελία σας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σε ανανέωση ουσίας προχώρησε η Mercedes στα SUVs της GLE και GLE Coupe, καθώς αμφότερα περιλαμβάνουν πλέον ανανεωμένη εμφάνιση, πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού με νέα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας αλλά και συνδεσιμότητας, ενώ πλέον έχουμε και σύγχρονα, εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης κάτω από το αμάξωμα των δύο μοντέλων.

Πρόκειται για δύο μοντέλα τα οποία αποτελούν αιχμή του δόρατος στην γκάμα των SUVs της γερμανικής μάρκας, η οποία προφανώς και θέλει να τα διατηρήσει στην κορυφή εμπορικά. Για αυτό το λόγο ήρθε και η ανανέωση ως ένα άλλο… update, το οποίο κάνει τα γερμανικά best seller ελκυστικά παρά τον διαρκώς αυξανόμενο ανταγωνισμό.

Σχεδιαστικά οι ανανεωμένες GLE και GLE Coupe φέρουν ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω, νέα μάσκα εμπρός και διαφοροποιημένα “γραφικά” στα κάτοπτρα των φώτων τη νύχτα. Αλλαγές που αφορούν και τα δύο αμαξώματα φυσικά, τα οποία πλέον έχουν αποκτήσει έναν ακόμη πιο δυναμικό και σύγχρονο χαρακτήρα.

Στο εσωτερικό η σημαντικότερη αλλαγή αφορά στην ενσωμάτωση του συστήματος MBUX δεύτερης γενιάς της Mercedes. Το νέο  MBUX προσφέρει στον οδηγό μεταξύ άλλων επιπλέον λειτουργίες ελέγχου των συστημάτων του αυτοκινήτου, φωνητικές εντολές, απομακρυσμένο έλεγχο ακόμη και του “έξυπνου” σπιτιού και ασύρματες ενημερώσεις. Για την ενημέρωση του οδηγού και τον έλεγχο των λειτουργιών φροντίζουν δύο οθόνες με την κεντρικά τοποθετημένη να είναι αφής, ενώ και οι δύο έχουν διαγώνιο 12,3 ιντσών. Δεν είναι όμως μόνο ο εξοπλισμός που κάνεις τις ανανεωμένες Mercedes GLE και GLE Coupe καλύτερες από τους προκατόχους τους. Αυτό είναι το ορεκτικό… Το κυρίως πιάτο περιλαμβάνει νέες επενδύσεις, στο σαλόνι των δύο αυτοκινήτων, αλλά και αλλαγές στις φάσες που διατρέχουν το ταμπλό, δίνοντας ακόμη περισσότερο χαρακτήρα στο εσωτερικό και μεγαλύτερη δυνατότητα εξατομίκευσης.

Στον τομέα των κινητήρων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να επιλέξουν μεταξύ διαφορετικών ήπια υβριδικών συνόλων με σύστημα 48 Volt και ενσωματωμένη μίζα-δυναμό (ISG) καθώς και plug-in υβριδικών συστημάτων κίνησης τέταρτης γενιάς με ηλεκτρική αυτονομία άνω των 100 χλμ. Συγκεκριμένα, η γκάμα των γερμανικών SUV περιλαμβάνει δύο plug-in hybrid εκδόσεις, τις 350 de 4MATIC και 400 e 4MATIC, με συνδυαστική απόδοση 245 και 280 ίππων αντίστοιχα. Και οι δύο εκδόσεις προσφέρουν ηλεκτρική αυτονομία άνω των 100 χλμ. με την φόρτιση να γίνεται και από φορτιστή εξωτερικής πηγής ηλεκτρικής ενέργειας (διαθέτει φορτιστή 11 kWh).

Οι ήπια υβριδικές εκδόσεις είναι οι 300 d 4MATIC και 450 d 4MATIC με 269 και 367 ίππους αντίστοιχα και οι 450 4MATIC, AMG 53 4MATIC+ και AMG 63 S 4MATIC+, με 381, 435 και 612 ίππους αντίστοιχα.

Και για να περάσουμε στο… επιδόρπιο, οι Mercedes GLE και GLE Coupe είναι εξοπλισμένες με εξελιγμένες τεχνολογίες υποβοήθησης οδήγησης, όπως το ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης Distronic, το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης και το σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας. Το πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360 μοιρών υποστηρίζει τον οδηγό κατά την είσοδο και έξοδο από κάθετες και παράλληλες θέσεις στάθμευσης. Μάλιστα υπάρχει και η λειτουργία “διαφανές καπό”. Όταν είναι ενεργοποιημένο το πρόγραμμα οδήγησης off-road, η κεντρική οθόνη δείχνει μια εικονική άποψη κάτω από το μπροστινό τμήμα του οχήματος – διευκολύνοντας σημαντικά την οδήγηση σε απότομες κλίσεις του εδάφους. Επίσης, υπάρχει η υποβοήθηση ελιγμών ρυμουλκούμενου, το μενού “Trailer” στην κεντρική οθόνη και ο προγραμματισμός διαδρομής με ρυμουλκούμενο, που σας βοηθά να βρίσκετε καλύτερες διαδρομές όταν ταξιδεύετε και ρυμουλκείτε.

Τέλος να τονίσω πως πλέον και τα δύο γερμανικά SUVs βρίσκονται στην χώρα μας και είναι διαθέσιμα για παραγγελία. Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερα για την GLE και εδώ για την GLE Coupe.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.