Μια σπάνια Honda NR στο σφυρί (+video)

Μια διαδικτυακή δημοπρασία φέρνει στο προσκήνιο την Honda NR και δίνει μια σπάνια ευκαιρία να αλλάξει χέρια η εμβληματική μοτοσικλέτα των Ιαπώνων με το ανάλογα υψηλό αντίτιμο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda NR δημοπρασία 2022

Έχουν περάσει 30 χρόνια από το 1992, τότε που η Honda NR έκανε την εμφάνισή της ως μοτοσικλέτα δρόμου εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής και άφησε το κοινό των δύο τροχών με το στόμα ανοιχτό, με πρωταγωνιστή τον V4 κινητήρα της με τα οβαλ πιστόνια, τις διπλές μπιέλες και τις 32 συνολικά βαλβίδες.

Διαβάστε επίσης: Νέα γενιά Ducati Scrambler (+video)

Το project NR (New Racing) ξεκίνησε για τη Honda από τους αγώνες στα τέλη της 10ετίας του ’70 όταν οι Ιάπωνες αποφάσισαν να λάβουν ξανά μέρος στην κορυφαία κατηγορία των 500 κ.εκ. (GP) του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, έπειτα από απουσία πολλών ετών.


Με την κατηγορία να κυριαρχείται από μοτοσικλέτες που έφεραν ελαφριούς και πανίσχυρους για την εποχή δίχρονους κινητήρες, οι Ιάπωνες προσέγγισαν το project από μία εντελώς διαφορετική πλευρά δημιουργώντας κάτι που δεν είχε γίνει μέχρι τότε. Έφτιαξαν έναν τετράχρονο κινητήρα με οβάλ πιστόνια που έφεραν το καθένα δύο μπιέλες και οχτώ (!) βαλβίδες στον κύλινδρο, με στόχο να πλησιάσουν την απόδοση που θα είχε ένας αντίστοιχου κυβισμού V8.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Ιαπώνων ,η αγωνιστική NR500, που εντυπωσίασε με τις τεχνολογίες του κινητήρα της και όχι μόνο, δεν κατάφερε να διακριθεί στις πίστες του παγκοσμίου πρωταθλήματος απέναντι στις δίχρονες μοτοσικλέτες του ανταγωνισμού. Έλαβε μέρος σε τρεις σεζόν χωρίς να καταφέρει να πάρει νίκη με τη Honda να την αποσύρει το 1981 και να επικεντρώνεται στην εξέλιξη πιο συμβατικών δίχρονων αγωνιστικών. Αποτέλεσμα να πάρει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη μεγάλη κατηγορία μόλις δύο χρόνια μετά, το 1983 με την NS500.

Διαβάστε επίσης: Πόσα θα δίνατε για μια συλλεκτική MV Agusta F4 750 Senna;

Η Honda έκανε “δώρο” την τεχνολογία που ανέπτυξε στους αγώνες στο κοινό της βάζοντας τη στην παραγωγή μια 10ετία αργότερα με την εξωτική NR να παρουσιάζεται το 1992 και να κάνει τεχνολογική επίδειξη στους υπόλοιπους κατασκευαστές. Αποτελούσε παράλληλα την ακριβότερη μοτοσικλέτα παραγωγής στη μέχρι τότε ιστορία των δύο τροχών, ενώ αρκετές από τις καινοτόμες λύσεις που εφάρμοσαν οι Ιάπωνες δίνουν το παρόν και στις σημερινές μοτοσικλέτες επιδόσεων -και όχι μόνο- όπως είναι για παράδειγμα η εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων.

Οι περίπου 300 Honda NR που κατασκευάστηκαν από την θρυλική HRC σπάνια αλλάζουν χέρια, ωστόσο μία από αυτές είναι διαθέσιμη σε διαδικτυακή δημοπρασία από την Iconic Motorbikes, η οποία θα τελειώσει στις 18 Νοεμβρίου.

Η μοτοσικλέτα παρουσιάζεται σε άριστη κατάσταση κάτι που ισχύει και για τον V4 κινητήρα της με τις 32 βαλβίδες και έχει διανύσει μέχρι σήμερα μόλις 32.497 χιλιόμετρα. Οι προσφορές έχουν ήδη φτάσει πολύ ψηλά με την υψηλότερη από αυτές να βρίσκεται αυτή τη στιγμή λίγο πάνω από τα 66.000 ευρώ. Όσοι πιστοί προσέλθετε βρίσκοντας τον σύνδεσμο για τη δημοπρασία εδώ, ενώ ρίξτε και μια ματιά στο video που ακολουθεί για να δείτε τη συγκεκριμένη NR σε λειτουργία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.