Mitsubishi: “Μένει” Ευρώπη με την υποστήριξη του Renault Groupe

Renault και Mitsubishi προχωρούν στο επόμενο βήμα της ευρωπαϊκής στρατηγικής της Συμμαχίας με την πρώτη να κατασκευάζει μοντέλα για τη δεύτερη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Αρχής γενομένης από το 2023, ο όμιλος της Renault, σύμφωνα και με επίσημη ανακοίνωση του, θα παράγει δύο μοντέλα για λογαριασμό της Mitsubishi, τα οποία και θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες αγορές επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα μοντέλα της Mitsubishi που θα αξιοποιούν κοινή πλατφόρμα με εκείνα που θα διαθέτει η Renault, θα παράγονται σε ευρωπαϊκό εργοστάσιο του γαλλικού ομίλου, θα διατηρούν ωστόσο το DNA που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της ιαπωνικής εταιρίας. Ένα από αυτά θα είναι και το νέο plug-in υβριδικό των Ιαπώνων το Mitsubishi Eclipse Cross PHEV.

Διαβάστε επίσης – Renaulution: Το πλάνο της Renault στο δρόμο της μεταμόρφωσης

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω την Mitsubishi να χτίζει μια νέα γκάμα εντός Ευρώπης. Η Συμμαχία στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας αλλά και στον πιο αποδοτικό διαμοιρασμό των “πηγών” του με όφελος και για τις τρεις εταιρίες (σ.σ. συμπεριλαμβανομένης και της Nissan). Η προσέγγιση μας είναι συνεργατική, βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό, με ξεκάθαρη πρόθεση τη βελτίωση της απόδοσης της κάθε εταιρίας, επιτρέποντας σε κάθεμια ξεχωριστά να εκμεταλλευτεί πλήρως τα δικά της δυνατά σημεία, να αποφύγει την “αναπαραγωγή” και να βελτιώσει την αποδοτικότητα.”, δήλωσε σχετικά ο Jean-Dominique Senard, πρόεδρος του δ.σ. της Συμμαχίας και της Renault.

H Mitsubishi Motors καλωσορίζει τα αδελφά μοντέλα της Renault για τις ευρωπαϊκές αγορές και κατά συνέπεια του νέους πελάτες. Η Mitsubishi Motors προχωρά σε αναδιαμόρφωση της οργάνωσης της στην Ευρώπη και η απόφαση μας να παγώσουμε την εξέλιξη νέων μοντέλων για τις ευρωπαϊκές αγορές, που ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2020 κατά την παρουσίαση του μεσοπρόθεσμου επιχειρηματικού σχεδίου μας, παραμένει. Όπως και να έχει, η συμφωνία μας (σ.σ. με την Renault) θα μας παρέχει με τη λύση να προσφέρουμε νέα προϊόντα εξελιγμένα και κατασκευασμένα στην Ευρώπη -παράλληλα με τις after sales υπηρεσίες μας που συνεχίζονται.”, δήλωσε από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ιαπωνικής εταιρίας Τakao Kato.

Από την πλευρά του, ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Συμμαχίας Renault-Nissan-Mirsubishi, Luca de Meo είπε: “Οι νέας μας προσέγγιση εντός της Συμμαχίας, που εστιάζει σε projects που θα έχουν νόημα και αντίκτυπο, γίνεται πραγματικότητα. Αυτή η πρωτοβουλία που προσεγγίζει τα πράγματα με πραγματισμό θα κάνει τη διαφορά για τα εργοστάσια μας, στο “αποτύπωμα” των συνεταίρων μας αλλά και στους ευρωπαϊκούς δρόμους. Αυτό το όμορφο project είναι σύμφωνο με τις προσδοκίες όλων των συνεταίρων μας αναφορικά με τον σχεδιασμό, την επιχειρηματικότητα και τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς. Αυτό είναι και το νόημα της Συμμαχίας και είμαστε πολύ χαρούμενοι, στον όμιλο της Renault, που θα συνεισφέρουμε σε αυτό το νέο βήμα της ιστορίας της.”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr