ΜyΟpel: Ενεργοποίηση κλιματισμού από το smartphone

Ποιος δε θα ήθελε να ενεργοποιεί τον κλιματισμό πριν μπει στο αυτοκίνητο; Με το «MyOpel» γίνεται, δείτε τις νέες λειτουργίες για ηλεκτρικές εκδόσεις...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τρεις νέες λειτουργίες παρέχει η Opel στους ιδιοκτήτες των μοντέλων Opel Corsa-e και Grandland X Plug-in-Hybrid. Όλα γίνονται εύκολα και γρήγορα μέσω ενός smartphone, αρκεί να συνδεθείτε με την εφαρμογή «ΜyΟpel».

Στις συγκεκριμένες εκδόσεις, η γερμανική φίρμα δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή την αυτονομία του αυτοκινήτου. Βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο με τη μέγιστη ακρίβεια, το πρόγραμμα ελέγχει την κατάσταση φόρτισης, αλλά και το στυλ οδήγησης.

Έτσι, εάν κάποιος οδηγεί το Corsa-e οικονομικά, αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην αυτονομία. Αν υιοθετεί ένα πιο σπορ στυλ οδήγησης, εμφανίζεται διαφορετική πρόβλεψη αυτονομίας, ακόμα και με ίδια κατάσταση φόρτισης.

Lotus Omega: Όταν οι Lotus και Opel συνεργάστηκαν

Άλλη μία λειτουργία του «ΜyΟpel» που εξοικονομεί χρήματα είναι ο προγραμματισμός της ώρας φόρτισης. Έτσι, μπορεί το Corsa-e ή το Grandland X Plug-in-Hybrid να είναι συνδεδεμένο στην πρίζα και ο χρήστης να ορίζει την ώρα έναρξης της φόρτισης ώστε να αξιοποιεί τη νυχτερινή χρέωση ρεύματος.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή νέο Opel Corsa 1.2 λτ. 100 PS

Τέλος, μία ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι ο προγραμματισμός του συστήματος κλιματισμού. Οι συγκεκριμένες εκδόσεις συνοδεύονται από το «preconditioning». Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να επιλέξει την κατάλληλη θερμοκρασία πριν μπει στο αυτοκίνητο. Έτσι, το ταξίδι ξεκινάει με τις ιδανικές συνθήκες, είτε η εξωτερική θερμοκρασία είναι -10, είτε είναι +30 βαθμοί Κελσίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.