Νέα Alfa Romeo: Την εξανάγκασαν σε αλλαγή ονόματος… Δείτε πως θα λέγεται

Έπειτα από μόλις λίγες ημέρες από την παρουσίαση της νέας Alfa Romeo Milano, η ιταλική εταιρεία εξαναγκάστηκε σε αλλαγή του ονόματός της. Δείτε το λόγο αλλά και το νέο όνομα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ala Romeo Junior 2024

Η Alfa Romeo ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει επίσημα σε αλλαγή του ονόματος του νέου της SUV με την αμιγώς ηλεκτρική Milano, την πρώτη Alfa Romeo στην ιστορία που κινείται μόνο από ηλεκτρικό μοτέρ, να μετονομάζεται σε Junior.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για το νέο B-SUV της Alfa Romeo

Η Alfa Romeo έφτασε σε αυτή την απόφαση πολύ γρήγορα έπειτα και από την κριτική που δέχτηκε από την ιταλική κυβέρνηση για το όνομα του νέου της SUV. Αν μη τι άλλο, το όνομα Milano ταιριάζει απόλυτα σε ένα μοντέλο των Ιταλών που ιδρύθηκαν σε αυτή την πόλη το 1910.


Η κριτική της ιταλικής κυβέρνησης αφορά τον τόπο κατασκευής του ηλεκτρικού μοντέλου, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ιταλίας και συγκεκριμένα στην Πολωνία. Το πρώτο 100% ηλεκτρικό μοντέλο της Alfa Romeo είναι και το πρώτο που κατασκευάζεται εξολοκλήρου εκτός των συνόρων της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Ετοιμοπαράδοτη η Alfa Romeo Tonale PHEV Q4 Sprint των 280 ίππων

“Αν και νομίζουμε ότι η χρήση του ονόματος “Milano” είναι απόλυτα νόμιμη πήραμε την απόφαση να το αλλάξουμε σε “Junior” για να ηρεμήσουμε τις σχέσεις μας με την ιταλική κυβέρνηση”, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Jean-Philippe Imparato.

Οι αντιδράσεις της κυβέρνησης της γειτονικής χώρας εκφράστηκαν κυρίως μέσω του Υπουργού Βιομηχανίας Adolfo Urso, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Torino ανέφερε ότι υπάρχει σχετικός ιταλικός νόμος που απαγορεύει να παραπλανώνται οι καταναλωτές με ονόματα που παραπέμπουν σε κάτι άλλο. Στην προκειμένη περίπτωση το όνομα Milano παραπέμπει σε κάτι ιταλικό.

Η Alfa Romeo δεν θέλησε σε καμία περίπτωση να μπει σε αντιπαράθεση και “κοιτάζοντας” στην πλούσια ιστορία της, για το νέο της μοντέλο επέλεξε το όνομα Junior, το οποίο έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του το 1966 στην GT 1300 Junior.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.