Νέα εποχή: Αυτό είναι το πρώτο υβριδικό μοντέλο της Dacia

Την έχουμε ταυτίσει με τους κινητήρες διπλού καυσίμου (υγραέριο/βενζίνη). Τώρα, κάνει την μετάβαση λανσάροντας το πρώτο υβριδικό της μοντέλο. Δείτε ποιο είναι!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Dacia Jogger Hybrid

Ο εξηλεκτρισμός της αυτοκίνησης έχει ξεκινήσει για τα καλά και η Dacia δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί σε αυτή την μετάβαση. Ήδη έχει δημιουργήσει το αμιγώς ηλεκτρικό Dacia Spring, αλλά αυτή τη φορά έχουμε το ντεμπούτο του πρώτου υβριδικού μοντέλου για την ρουμανική εταιρεία.

Ο λόγος για το Dacia Jogger Hybrid 140, το πρώτο υβριδικό της εταιρείας με σύστημα που προέρχεται ασφαλώς από το Renault Group. Αυτή η νέα έκδοση αναμένεται στις εκθέσεις εντός του 2023 και θα συνοδεύεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο μάλιστα θα φέρει και θέση “B” μέγιστης ανάκτησης ενέργειας. Κάτω από το καπό θα συναντάμε έναν κινητήρα 1,6 λτ. με ισχύ 90 ίππων. Θα συνοδεύεται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ, με την συνδυαστική ισχύ να φτάνει τους 140 ίππους.

Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 1,2 kWh και η Dacia αναφέρει πως είναι εφικτό να διανύονται το 80% των αστικών μετακινήσεων με το θερμικό μοτέρ. Κάπως έτσι, επιτυγχάνεται μείωση κατανάλωσης κατά 40% συγκριτικά με αντίστοιχο κινητήρα βενζίνης, ενώ η αυτονομία ξεπερνά τα 900 χλμ. Η μπαταρία του Jogger HYBRID 140 καλύπτεται από εγγύηση 8 ετών ή 160.000χλμ., οποιοδήποτε έρθει πρώτο.


Τέλος, αξίζει να τονίσουμε ότι από το λανσάρισμά του στις διεθνείς αγορές το Μάρτιο του 2022, το Dacia Jogger έχει ήδη σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία, με πάνω από 83.000 παραγγελίες και πάνω από 51.000 ταξινομήσεις. Σε λιγότερο από ένα χρόνο, το Jogger έγινε το δεύτερο πιο επιτυχημένο μοντέλο σε πωλήσεις λιανικής στο segment C, εξαιρουμένων των SUV. Τα 2/3 των πελατών του Jogger επιλέγουν την έκδοση διπλού καυσίμου (βενζίνης – υγραερίου) 1.0 ΤCe 100 LPG, αλλά και το υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού, ενώ το 55% επιλέγει την 7θέσια έκδοση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.