Νέα Ford Puma και Ford Kuga με μοναδικά οφέλη και προνόμια (+videos)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford κάνει ακόμη πιο συμφέρουσα και ελκυστική την αγορά των νέων Puma και Kuga. Δείτε το νέο της προωθητικό πρόγραμμα.

Βρείτε μας στο

Τα νέα Ford Puma και Ford Kuga έχουν ξεκινήσει ήδη την εμπορική τους πορεία στην ελληνική αγορά, αφήνοντας ήδη το στίγμα τους στους δρόμους της χώρας μας. Πλέον, η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford, κάνει την αγορά των δύο SUV της ακόμη πιο ελκυστική και συμφέρουσα, χάρη στο καινοτόμο προωθητικό πρόγραμμα “Hybrid Bonus”.

Δείτε επίσης: Η κορυφαία εγγύηση του νέου Ford Kuga

Το νέο αυτό προωθητικό πρόγραμμα της Ford Motor Ελλάς αφορά την αγορά όλων των διαθέσιμων εκδόσεων των νέων Puma και Kuga και παρέχει μοναδικά προνομιακά οφέλη.

Συγκεκριμένα, η απόκτηση των νέων Ford Puma και Ford Kuga συνοδεύεται από ένα νέο, επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford Finance, με ανταγωνιστικό και σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 3,49%, σε συνδυασμό με περίοδο χάριτος 3 μηνών για την πληρωμή της πρώτης δόσης του δανείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η περίοδος χάριτος δεν επιβαρύνει σε τίποτα τον υποψήφιο αγοραστή, καθώς η Ford Motor Ελλάς καλύπτει εξ’ ολοκλήρου τους τόκους της εν λόγω περιόδου. Έτσι, ουσιαστικά ξεχνάτε το δάνειο για τους πρώτους αυτούς μήνες.

Διαβάστε επίσης: Ανθεκτικά τα εσωτερικά των αυτοκινήτων της Ford στα αντισυπτικά

Το Hybrid Bonus, εκτός από ανταγωνιστικό ονομαστικό επιτόκιο και περίοδο χάριτος, προβλέπει μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος της Ford Finance ευέλικτη αποπληρωμή του δανείου σε 12 έως 48 μηνιαίες δόσεις. Αποκλειστικά για το νέο Ford Puma, το προωθητικό πρόγραμμα Hybrid Bonus προβλέπει την δωρεάν παροχή εξοπλισμού αξίας έως 868 ευρώ. Ανάλογα με την έκδοση, περιλαμβάνει τον αυτόματο κλιματισμό, τους υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, το σύστημα επιτήρησης τυφλού σημείου (BLIS), το Adaptive Cruise Control και το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης (Auto Park Assist).

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το νέο Ford Puma 1.0 Ecoboost mHEV 125 PS

Τα οφέλη όμως δεν σταματούν εδώ αφού το Hybrid Bonus προσφέρει επιπλέον δωρεάν την πρώτη συντήρηση του αυτοκινήτου στο επίσημο δίκτυο της Ford.

Η Ford Motor Ελλάς, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στην κορυφαία αξιοπιστία των δύο μοντέλων, τα νέα Ford Puma και Kuga διατίθενται στα πλαίσια του προγράμματος Hybrid Bonus με τη μοναδική στην κατηγορία τους 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect.

Παράδειγμα χρηματοδότησης Ford Puma με Hybrid Bonus και περίοδο χάριτος 3 μήνες:
Αξία αυτοκινήτου: 20.991€
Προκαταβολή: 8.800€
Ποσό χρηματοδότησης: 12.191€
Επιτόκιο: 3,49%
Αρ. Δόσεων: 48
Περίοδος χάριτος: 3 μήνες
Ποσό δόσης: 275,75€
Έξοδα δανείου: 280€
ΣΕΠΠΕ: 5,4%

Παράδειγμα χρηματοδότησης Ford Kuga με Hybrid Bonus και περίοδο χάριτος 3 μήνες:
Αξία αυτ/του: 26.272€
Προκαταβολή: 10.510€
Ποσό χρηματοδότησης: 15.762€
Επιτόκιο: 3,49%
Αρ. Δόσεων: 48
Περίοδος χάριτος: 3 μήνες
Ποσό δόσης: 356,53€
Έξοδα δανείου: 280€
ΣΕΠΠΕ: 5,1%

*Τo πρόγραμμα διατίθεται μόνο σε ιδιώτες, για αυτοκίνητα σε απόθεμα και μόνο στους Επίσημους Εμπόρους Ford που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Το αυτοκίνητο πρέπει να κλειστεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 και να ταξινομηθεί μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2020. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975. Απαραίτητη προϋπόθεση, η διαμόρφωση του μοντέλου Ford στον διαμορφωτή της ιστοσελίδας ford.gr

Ας θυμηθούμε τα νέα Ford Puma και Kuga μέσα από τα videos του τηλεοπτικού TractioN πιο κάτω.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr