Νέα LEGO Technic BMW M 1000 RR, για… μεγάλους “μικρούς”!

Η συναρμολογούμενη LEGO Technic M 1000 RR είναι η νέα δημιουργία της γνωστής εταιρείας παιχνιδιών που προέκυψε από τη συνεργασία της με την BMW.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
M 1000 RR LEGO Technic 2021

Η BMW Motorrad και το LEGO Group αποκάλυψαν το συναρμολογούμενο μοντέλο LEGO Technic BMW M 1000 RR, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην αγορά την 1η Ιανουαρίου 2022. Το πολυσύνθετο σετ φέρνει στο σαλόνι σας την αγωνιστική τεχνολογία της πανίσχυρης superbike των 212 ίππων των Βαυαρών, για να μπορείτε να την θαυμάζετε και εκεί με την άνεση σας.

Διαβάστε επίσης: Custom BMW R 18 “The Wal”, από τον Shinya Kimura

Ο αριθμός ρεκόρ των 1.920 ανεξάρτητων κομματιών και η εντυπωσιακή κλίμακα 1:5 είναι ενδεικτικά του ότι η LEGO Technic BMW M 1000 RR μήκους 45,5 εκατοστών είναι ένα συναρμολογούμενο μοντέλο μοτοσικλέτας που αποτελεί μια κατηγορία από μόνο του. Εκτός από τη σχολαστική προσοχή στις τεχνικές λεπτομέρειες, η έκδοση M RR διαθέτει χαρακτηριστικά που σίγουρα θα προσελκύσουν τόσο τους μοντελιστές όσο και τους φίλους των μοτοσικλετών.


Μεταξύ αυτών είναι πλήρως λειτουργικά εξαρτήματα όπως το κιβώτιο τριών ταχυτήτων, το ανεστραμμένο πιρούνι και το πίσω ψαλίδι με ανάρτηση, καθώς και το ταμπλό με τρεις διαφορετικές επιλογές απεικόνισης και η χρυσαφί αλυσίδα μετάδοσης. Επίσης, το paddock stand και το pit board προσφέρουν μία πρόσθετη αγωνιστική αίσθηση στον παρατηρητή.

Ο Ralf Rodepeter, Επικεφαλής Marketing & Product Management της BMW Motorrad δήλωσε: “Όταν η διοίκηση της BMW Motorrad ανακοίνωσε την BMW M 1000 RR, το πρώτο μοντέλο M σε δύο τροχούς, όλοι περίμεναν ότι θα είναι κάτι ξεχωριστό. Στο ίδιο πνεύμα, η ομάδα LEGO Technic συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να επινοήσει κάτι πρωτοφανές για να τιμήσει την M RR. Αποτέλεσμα: μία μοτοσικλέτα και ένα τεχνικό μοντέλο που το καθένα αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα του”.

Διαβάστε επίσης: BMW K 1600: Η 6κύλινδρη GT αναβαθμίζεται

Η LEGO Technic BMW M 1000 RR αποτελεί τη συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της BMW Motorrad και της LEGO και προσφέρει στους φίλους μοντελιστές την ευκαιρία να κατασκευάσουν το πρώτο μοντέλο M της BMW Motorrad που, όπως και η κανονική μοτοσικλέτα, ξεχωρίζει για την τεχνολογική αριστεία και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Το νέο μοντέλο των LEGO και BMW θα διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα της LEGO και στην επίσημη ιστοσελίδα της από την 1η Ιανουαρίου 2022, και από άλλους εμπόρους από την 1η Μαρτίου 2022. Η τιμή λιανικής ανέρχεται στα 199,99 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.