Νέα Mercedes GLC: Το αστέρι των SUVs!

Η ίδια η Mercedes χαρακτηρίζει τη νέα GLC το πιο δυναμικό μοντέλο στην επιτυχημένη οικογένεια των SUV της. Πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν ξεχωριστή.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Εξωτερική σχεδίαση: Μοναδικές αναλογίες με κλασικά χαρακτηριστικά SUV, όπως χρωμιεωμένες ποδιές, ράγες οροφής και σκαλοπάτια, δημιουργούν μια ισορροπία μεταξύ κομψότητας, δυναμισμού και σκληροτράχηλου χαρακτήρα. Στα κυριότερα σημεία περιλαμβάνονται οι νέοι προβολείς, οι οποίοι συνδέονται απευθείας με τη μάσκα του ψυγείου και τονίζουν το πλάτος του οχήματος. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό της σχεδίασής της είναι η μάσκα με περίβλημα χρωμίου στο στάνταρ εξωτερικό της έκδοσης Avantgarde. Η σχεδίαση της GLC όμως της χαρίζει και εξαιρετικό αεροδυναμικό συντελεστή. Ο ελάχιστος συντελεστής οπισθέλκουσας της GLC είναι Cd=0,29. Μια αξιοσημείωτη απόδοση για ένα SUV.

Εσωτερική σχεδίαση: Η GLC συνεχίζει την επιτυχημένη φόρμουλα της μοντέρνας, σπορ πολυτέλειας της Mercedes-Benz, όπως την έχουμε γνωρίσει και σε άλλα μοντέλα της μάρκας. Για παράδειγμα, το ταμπλό χωρίζεται οριζόντια σε δύο τμήματα και απαρτίζεται από ποιοτικά υλικά, ενώ δεσπόζει η κεντρική οθόνη στο ταμπλό. Η πρωτοποριακή σχεδίαση καθισμάτων και τα μοντέρνα πάνελ θυρών τονίζουν την υψηλή ποιότητα του εσωτερικού.

Συστήματα μετάδοσης κίνησης: Η νέα GLC έχει σχεδιαστεί για υβριδική κίνηση. Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τετρακύλινδρες μονάδες βενζίνης και ντίζελ σε συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρα. Τέσσερις από αυτές είναι ήπιες υβριδικές μονάδες με ενσωματωμένη γεννήτρια εκκίνησης δεύτερης γενιάς (ISG). Τρεις άλλες παραλλαγές κινητήρων είναι plug-in υβριδικές μονάδες με ισχύ συστήματος έως 381 ίππους και ροπή συστήματος έως 750 Nm. Όλα τα plug-in υβριδικά έχουν ηλεκτρική αυτονομία άνω των 100 χιλιομέτρων (WLTP).


Οδηγική εμπειρία δύο κόσμων: Χάρη στην ηλεκτρική αυτονομία, οι καθημερινές αποστάσεις μπορούν συνήθως να καλυφθούν πλήρως ηλεκτρικά. Το βελτιωμένο πρόγραμμα υβριδικής οδήγησης παρέχει ηλεκτρική λειτουργία οδήγησης για τα πιο κατάλληλα τμήματα της διαδρομής. Η ηλεκτρική οδήγηση έχει προτεραιότητα σε μεγαλύτερες διαδρομές σε αστικές περιοχές, για παράδειγμα. Οι κινητήρες εσωτερικής καύσης είναι πάντα εκεί για να βοηθήσουν όταν τα χιλιόμετρα είναι πολλά.

MBUX: Η τελευταία γενιά του συστήματος infotainment με δύο μεγάλες οθόνες και πλοήγηση σε πλήρη οθόνη ως βασικός εξοπλισμός κάνει το εσωτερικό ακόμα πιο ψηφιακό και έξυπνο. Ο φωνητικός βοηθός Hey Mercedes έχει γίνει πιο ικανός για διάλογο και μάθηση. Η λειτουργία MBUX Smart Home μετατρέπει το GLC σε κινητό κέντρο ελέγχου για το σπίτι.

Συστήματα υποβοήθησης: Η τελευταία γενιά του πακέτου Driving Assistance περιέχει πρόσθετες και περαιτέρω βελτιωμένες λειτουργίες, π.χ. Active Distance Assist DISTRONIC, Active Steering Assist, Traffic Sign Assist, το νέο πακέτο Parking με κάμερα 360 μοιρών και Trailer Maneuvering Assist.

H νέα Mercedes GLC διατίθεται ήδη στην χώρα μας σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, τις GLC 200 (204 PS, 320 Nm), GLC 300 (258 PS, 400 Nm) και GLC 220d (197 PS, 219 Nm), όλες 4MATIC και με αυτόματο κιβώτιο 9G-TRONIC.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.