Νέα τιμή ρεκόρ για αταξινόμητη Honda RC30 “του κουτιού” (+video)

Η Honda VFR750R είναι μια από τις πλέον συλλεκτικές μοτοσικλέτες της σύγχρονης εποχής και ειδικά εκείνες που βρίσκονται σε κατάσταση "κούτας" είναι και οι πλέον περιζήτητες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Honda VRF750R RC30 ήταν η απόπειρα της ιαπωνικής εταιρείας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike εκείνης της εποχής, μια απόπειρα που στέφθηκε με επιτυχία.

Διαβάστε επίσης – BMW Rent a Ride Ενοικιάστε επίσημα μια μοτοσικλέτα της BMW

Κατασκευασμένη από το αγωνιστικό τμήμα της εταιρείας, το διάσημο HRC, η V4 με το μονόμπρατσο ψαλίδι και το αλουμινένιο πλαίσιο των δύο δοκών έφερε όλη τη μαεστρία του ιαπωνικού γίγαντα και θεωρείται ένα all time classic από κάθε γνήσιο φίλο των δύο τροχών.

Μάλιστα, μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να πολλαπλασιάσει την αξία της σε θέτοιο βαθμό που πλέον προκαλεί πραγματικό δέος, ενώ και ως καινούρια η εξωτική ιαπωνική μοτοσικλέτα κόστιζε περίπου το διπλάσιο από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της κατηγορίας της.

Πρόσφατα μια RC30 του 1990 βγήκε στο σφυρί στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Silverstone Auctions και έθεσε τον πήχη ψηλότερα από ποτέ… για μία ακόμη φορά. Η μοτοσικλέτα που βλέπετε στις φωτογραφίες πωλήθηκε για το ποσό των 77.261 ευρώ που αποτελεί και νέα τιμή ρεκόρ.

Διαβάστε επίσης: Η ηλεκτρική Ducati Moto E σε δράση (+video)

Ο λόγος που έγινε “σφαγή” για αυτή τη VFR750R είναι ότι η συγκεκριμένη όχι μόνο δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ σε δημόσιο δρόμο αλλά δεν έχει καν ταξινομηθεί. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ και στο οδόμετρο της αναγράφονται περίπου τρία χιλιόμετρα, ένα νούμερο που έχει προκύψει από το “σπρώξιμο” (push miles τα αποκαλούν οι Άγγλοι) από το… ένα δωμάτιο στο άλλο, όπου έχει περάσει και όλη της τη ζωή αυτή η RC30.

Η RC30 των ρεκόρ, έφτασε αρχικά από την Ιαπωνία στην Ιταλία και αποτελούσε από τότε έως και πριν από πέντε χρόνια μέρος της συλλογής David Silver Honda. Συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, από την αυθεντική της εργαλειοθήκη αλλά και από το αγωνιστικό της σταντ. Δείτε περισσότερα εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.