Νέες διακρίσεις για τη Hyundai στα Good Design Awards

Ούτε λίγο ούτε πολύ η Hyundai απέσπασε έξι βραβεία στα Good Design Awards 2023 κάνοντας παράλληλα και κάτι μοναδικό στην ιστορία της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai Good Design Awards 2023

Ειδικότερα η Hyundai βραβεύτηκε μια ακόμη φορά για την σχεδίασή της των προϊόντων της, κατακτώντας έξι διακρίσεις στα Good Design Awards στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε επίσης: Το Hyundai Ioniq 5 N με νέα “στολίδια” N Performance

Από τα βραβεία που κέρδισε η κορεάτικη εταιρεία τα τέσσερα ανήκουν στην κατηγορία Μεταφορές (Transportation) του θεσμού και δύο στην κατηγορία Διαδραστικά Μέσα (Interactive Media).


“Αισθανόμαστε τεράστια τιμή για αυτές τις διακρίσεις στα Good Design Awards τόσο για τα οχήματα όσο και τις καινοτομίες” δήλωσε ο SangYup Lee, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής Σχεδιασμού για τις Hyundai και Genesis και πρόσθεσε: “Αυτή η αναγνώριση αναδεικνύει την εξαιρετική αφοσίωση της ομάδας των οραματιστών σχεδιαστών και μηχανικών μας στο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης. Υπογραμμίζει την αξιοσημείωτη ανταγωνιστικότητα της σχεδιαστικής ταυτότητας της Hyundai στην παγκόσμια αγορά.

Διαβάστε επίσης – Hyundai: Στα σκαριά το νέο Κέντρο Έρευνας στη Γερμανία

Τα Good Design Awards ξεκίνησαν το 1950 και το 2023 αποτέλεσε την 73η χρονιά τους. Είναι τα παλαιότερα βραβεία σχεδιασμού και αναγνωρίζονται παγκοσμίως για την αυθεντικότητα και την εγκυρότητά τους.

Τα Good Design Awards επιλέγονται μέσω της συνεργασίας του “The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design” στο Σικάγο του Ιλινόις και του “Ευρωπαϊκού Κέντρου Αρχιτεκτονικής, Τέχνης, Σχεδιασμού και Αστικών Σπουδών” στην Ευρώπη. Ανακοινώνουν κάθε χρόνο βραβευμένα έργα σε διάφορες κατηγορίες για την Fortune 500 και κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως.

Η Hyundai Motor κατέκτησε τέσσερα βραβεία στην κατηγορία “Μεταφορές με τα N Vision 74, Ioniq 6, Kona και Grandeur (Azera). Παράλληλα, το υψηλών επιδόσεων υβριδικό “rolling lab” N Vision 74 πέτυχε κάτι μοναδικό στην ιστορία των Κορεατών αφού κατάφερε να κατακτήσει και τα τέσσερα -κατά πολλούς- κορυφαία βραβεία σχεδιασμού (iF, IDEA, Red Dot, Good Design).

Η Hyundai κέρδισε επίσης βραβεία στην κατηγορία Interactive Media με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας “Seon”, συνδεδεμένο σύστημα πλοήγησης Cockpit (ccNC) και τη “Hyundai Sans UI”, την αποκλειστική γραμματοσειρά κινητικότητας.

Το “Seon” αποτελεί ένα νέο σχεδιαστικό θέμα που εφαρμόζεται στο σύστημα infotainment επόμενης γενιάς και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο νέο Grandeur. Ολοκληρώνει ένα διαφοροποιημένο γραφικό σχέδιο που χρησιμοποιεί γραμμικά στοιχεία, όπως ευθείες και οβάλ γραμμές, που μπορεί να δει κανείς στην καθημερινή ζωή για να μεταδώσει ένα οικείο συναίσθημα.

Η “Hyundai Sans UI” είναι η πρώτη αποκλειστική γραμματοσειρά της Hyundai, που εφαρμόζεται στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας κάθε μοντέλου Hyundai που διαθέτει ccNC. Συμβάλλει στην ενίσχυση της πληρότητας του συστήματος infotainment παρέχοντας σταθερή αναγνωσιμότητα σε οποιοδήποτε εξωτερικό περιβάλλον μέσω μιας αρμονίας ομαλών καμπυλών και εκλεπτυσμένων ευθειών γραμμών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.