“Νεκροταφείο” αυτοκινήτων με Audi R8, Aston Martin και άλλα supercars (+video)

Πανάκριβα αυτοκίνητα όπως Aston Martin και Bentley βρίσκονται στο έλεος του... χρόνου κάπου στην Κίνα. Ένα πραγματικά στενάχωρο θέαμα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
supercars νεκροταφείο

Στο παρελθόν σας είχαμε ξανά παρουσιάσει παρατημένα αυτοκίνητα, όπως για παράδειγμα τη μάντρα στο Ντουμπάι που μετατράπηκε σε “νεκροταφείο αυτοκινήτων”. Εκεί βρίσκονταν παράκριβα αυτοκίνητα, όπως Ferrari και Lamborghini. Αυτή τη φορά, ένα video αποκαλύπτει κάτι παρόμοιο και στην Κίνα.

Διαβάστε επίσης: Το Honda NSX που… σαπίζει στο τελωνείο Σούδας Χανίων

Μεταφερόμαστε, λοιπόν, στην πόλη Χανγκζού για να “ξεναγηθούμε” σε έναν κατάφυτο πλέον χώρο στάθμευσης, γεμάτο από πολυτελή αυτοκίνητα. Ανάμεσά τους βρίσκεται μία κόκκινη Chevrolet C7 Corvette 400 ίππων, το χρώμα της οποίας έχει φθαρεί σημαντικά από τον ήλιο. Λίγα μέτρα πιο πέρα υπάρχει μία Porsche Panamera Turbo, η οποία μάλιστα φέρει και ένα έγγραφο κατάσχεσης από την αστυνομία με ημερομηνία Απριλίου του 2020.

Η βόλτα στο “νεκροταφείο” των supercars συνεχίζεται με τη θέα ενός Audi R8 που κυριολεκτικά έχει καλυφθεί από τη βλάστηση και υπολογίζεται ότι είναι μοντέλο του 2010. Η περιήγηση ολοκληρώνεται με μία Aston Martin Vantage S Roadster από την οποία έχει αφαιρεθεί το σήμα, αλλά και με μία Bentley Continental Flying Spur που φέρει κινητήρα W12 και της λείπουν τα καπάκια των τροχών. Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, το εσωτερικό της “Βρετανίδας” εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση παρά την ταλαιπωρία που έχει δεχθεί.

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, τα αυτοκίνητα που καταλήγουν σε τέτοιες μάντρες είναι κατασχεμένα, είτε για οικονομικούς λόγους, είτε για παράνομες δραστηριότητες των ιδιοκτητών. Το video προέρχεται από το κανάλι “Geely Uncut” και αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Geely είναι η κινεζική εταιρεία που το 2010 εξαγόρασε τη Volvo.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.