Νέο Ford Explorer: Ξεκινούν σύντομα οι παραδόσεις, άρχισε η παραγωγή

Στο πλέον σύγχρονο εργοστάσιο της Ford στην Ευρώπη, στην Κολωνία της Γερμανίας, ξεκίνησε να κατασκευάζεται μαζικά το ολοκαίνουργιο Ford Explorer.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Explorer έναρξη παραγωγής 2024

Έπειτα από επενδύσεις ύψους 1,84 δισ. ευρώ, το ιστορικό εργοστάσιο της Ford στη Κολωνία άλλαξε ριζικά με στόχο να κατασκευάζει αποκλειστικά αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα με πρώτο και καλύτερο το νέο Explorer.

Διαβάστε επίσης -Έρευνα Ford Pro: Τα ηλεκτρικά είναι η λύση αλλά χρειάζονται “βοήθεια”

Ένα δεύτερο EV, που θα είναι ένα νέο σπορ crossover, θα αποκαλυφθεί σύντομα και θα αρχίσει να κατασκευάζεται στις ίδιες εγκαταστάσεις της Ford αργότερα μέσα στη χρονιά προσφέροντας μία ακόμη επιλογή μηδενικών εκπεμπόμενων ρύπων κατά την οδήγηση στους φίλους της Ford και όχι μόνο.


Το Κέντρο Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Κολωνία υποστηρίζεται από μηχανές αυτομάθησης και περισσότερα από 600 νέα ρομπότ που εκτελούν εργασίες συγκόλλησης, κοπής, κερώματος, βαφής και συναρμολόγησης, σε μία πολύπλοκη χορογραφία που έρχεται να εξασφαλίσει, σύμφωνα με τη Ford ακρίβεια, αποδοτικότητα και υψηλότερα επίπεδα ποιότητας.

Διαβάστε επίσης: Το υβριδικό SUV με αυτονομία diesel – 900 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα

Το νέο κέντρο ελέγχου της μονάδας παρακολουθεί ολόκληρη τη διαδικασία συναρμολόγησης σε πραγματικό χρόνο – ακόμα και την ποσότητα των επιμέρους εξαρτημάτων και βιδών σε κάθε σταθμό εργασίας.

Το “ψηφιακό δίδυμο” του εργοστασίου απεικονίζεται σε μια γιγαντιαία οθόνη αφής που περιέχει όλους τους σταθμούς εργασίας και παρέχει πληροφορίες που σχετίζονται με τα εργαλεία, την παράδοση υλικών, την ασφάλεια εργασίας και πολλά άλλα. Με μικρές οθόνες αφής οι εργαζόμενοι στη γραμμή παραγωγής παρέχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του χώρου εργασίας τους.

Εκτός από τις πρωτοβουλίες που μειώνουν τις εκπομπές, τη χρήση νερού και την κατανάλωση ενέργειας, όλη η ηλεκτρική ενέργεια και το φυσικό αέριο που απαιτούνται για τη λειτουργία του εργοστασίου προέρχονται κατά 100% από ανανεώσιμες πηγές και βιομεθάνιο.

Η Ford Motor Company στοχεύει σε μηδενικό ισοζύγιο άνθρακα στην παραγωγή σε όλες τις εγκαταστάσεις, τα logistics και τους άμεσους προμηθευτές της στην Ευρώπη έως το 2035.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.