Νέο ρεκόρ: Τρομακτικό ποσό γι’ αυτό το Ford Sierra Cosworth RS500

Περίπου πέντε φορές μεγαλύτερο από το προηγούμενο ρεκόρ! Αυτό το Ford Sierra Cosworth RS500 "τίναξε" την μπάνκα στον αέρα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Sierra Cosworth RS500

Είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα αυτοκίνητα στην ιστορία της εταιρείας με σήμα το “μπλε οβάλ” και συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον από τους συλλέκτες όλου του κόσμου. Το εικονιζόμενο Ford Sierra Cosworth RS500 δημοπρατήθηκε πρόσφατα και η τελική του τιμή ήταν σοκαριστικά υψηλή, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ ίδιου μοντέλου σχεδόν πέντε φορές.

Το “κοντέρ” σταμάτησε στις 590.000 λίρες, ποσό που μεταφράζεται σε 666.228 ευρώ, όταν το προηγούμενο ρεκόρ άγγιζε τις 132.750 λίρες (περίπου 150.000 ευρώ). Το εν λόγω Ford Sierra Cosworth RS500 είναι ένα από τα 500 που δημιουργήθηκαν συνολικά και από το 1987 μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 5.192 μίλια (8.355 χλμ).

Ιδιαίτερες συστάσεις για την κατάστασή του δεν χρειάζεται, μιας και δείχνει να βρίσκεται σε υπεράριστη κατάσταση. Ενδεικτικά, στην αγγελία του οίκου “Silverstone Auctions” αναγράφεται πως πρόκειται για ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα Cosworth του κόσμου. Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε κάθε λεπτομέρεια για το εν λόγω μοντέλο.


Κάτω από το καπό του Ford Sierra RS500 βρίσκεται ο αναβαθμισμένος 2λιτρος κινητήρας που σχεδιάστηκε από την Cosworth. Το μεγαλύτερο turbo της Garrett προσφέρει 224 ίππους και 277 Nm ροπής. Άλλες αξιοσημείωτες διαφορές των τρίπορτων Ford Sierra Cosworth RS500 είναι η αναβαθμισμένη αντλία καυσίμου και το μεγαλύτερο intercooler. Συνολικά κατασκευάστηκαν 500 αντίτυπα, όλα προσφέρθηκαν στη βρετανική αγορά και είναι δεξιοτίμονα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.