Νέο σπίτι ψάχνει μια άριστη Lancia Delta HF Integrale Evoluzione II

Σε κατάσταση βιτρίνας αυτή η σπάνια Lancia Delta HF Integrale Evoluzione II θα βγει σύντομα στο σφυρί ψάχνοντας τον επόμενο ιδιοκτήτη της.

Βρείτε μας στο
Lancia Delta HF Integrale Evoluzione II Blue Lagos

Όλες οι Lancia Delta HF Integrale έχουν πλέον τη δική τους συλλεκτική αξία αν και οι τελευταίες που κατασκεύασε το ιταλικό εργοστάσιο, οι Evoluzione II είναι και εκείνες που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση αυτή τη στιγμή. Αν έχετε βάλει και εσείς μια στο μάτι τότε μη χάσετε την εικονιζόμενη!

H Delta HF Integrale Evoluzione II “Blue Lagos” που βλέπετε στις φωτογραφίες αποτελεί μια από τις τελευταίες εκδόσεις της Evo II που είδαν το φως τις παραγωγής. Σημείο που την ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες είναι το βαθύ μπλε χρώμα της “Blue Lagos”. Σε αυτό το χρώμα βάφτηκαν συνολικά 215 Integrale Evo II. Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι λευκές δερμάτινες επενδύσεις που βλέπουμε τόσο στις πόρτες όσο και στα καθίσματα της Recaro, με το δέρμα να έχει παράλληλα το δικό του ξεχωριστό μοτίβο.

Διαβάστε επίσης: Lancia, η μάρκα που αρνείται να πεθάνει…

Με την αξία της να εκτιμάται περί τα 100.000 ευρώ, αυτή η άριστη Delta HF Integrale Evoluzione II “Blue Lagos” θα βγει στο σφυρί στις 22 Ιανουαρίου του ερχόμενου έτους από τον γνωστό οίκο δημοπρασιών RM Sotheby’s με τη δημοπρασία να πραγματοποιείται στην Arizona των Η.Π.Α.

Διαβάστε επίσης: Lancia Delta Integrale Spider; Υπήρξε, μία και μοναδική!

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη Integrale αποτελεί μέρος της εξαιρετικής συλλογής “Homologation”, μια συλλογή που αποτελείται από μοντέλα όπως ένα Audi quattro του 1983, BMW M3 Sport Evolution του 1990 και μια Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution II της ίδιας χρονιάς. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr