Νέο Volvo EM90. Ένα “σκανδιναβικό σαλόνι” σε τροχούς

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρώτο ηλεκτρικό MPV στην ιστορία της αποκάλυψε η Volvo με το EM90 να δίνει έμφαση στην άνεση και τη γενικότερη ευζωία των επιβατών του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Volvo EM90 MPV 2023

Το μεγάλο πλάτος της καμπίνας και ο χώρος για τα πόδια μέσα σε ένα premium εσωτερικό είναι μόνο η αρχή. Μία ευρεία σειρά premium υλικών, τα πολυτελή lounge καθίσματα με μαξιλάρια μηδενικής βαρύτητας, όπως αποκαλούνται από τους Σουηδούς, μια μεγάλη πανοραμική οροφή για άπλετη θέα προς τον ουρανό και σκανδιναβικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όλα συνενώνονται και δημιουργούν ένα χώρο που θα επιτρέπει στους επιβάτες να νιώθουν σα να βρίσκονται στο σπίτι τους.

Το EM90 διαθέτει το πιο ευρύχωρο και ευέλικτο εσωτερικό που έχει παρουσιάσει ποτέ η Volvo. Είναι κατάλληλο τόσο για οικογενειακή όσο και για εταιρική χρήση, επιτρέποντάς να χρησιμοποιηθεί ως ένας προσωπικός χώρος για αποφόρτιση και χαλάρωση, με παρέα ή χωρίς, ακόμη και για εργασία.


Διαβάστε επίσης: Το νέο Volvo EX30 πάτησε Ελλάδα!

Το EM90 είναι ένα premium 6θέσιο που παρέχει σε όλους τη δική τους περιοχή και τον δικό τους προσωπικό χώρο. Αυτό περιλαμβάνει εξατομικευμένη ψυχαγωγία και επιλογές για την προσαρμογή της άνεσης, ελεγχόμενες μέσω του υποβραχιόνιου, καθώς και μία κομψή οθόνη αφής πάνω σε επιφάνεια από φυσικό ξύλο, πιστοποιημένο κατά FSC.

Στη δεύτερη σειρά, ειδικά lounge καθίσματα προσφέρουν στους επιβάτες όλες τις ανέσεις που θα μπορούσαν να επιθυμήσουν: λειτουργία μασάζ, ανεξάρτητες επιλογές για τον εξαερισμό και τη θέρμανση, καθώς και ενσωματωμένα τραπεζάκια και ποτηροθήκες.

Τα lounge καθίσματα της δεύτερης σειράς διαθέτουν επίσης μαξιλάρια μηδενικής βαρύτητας με δομή επτά επιπέδων και πάχος που υπερβαίνει τα 120 χιλιοστά, με στρώσεις υψηλής πυκνότητας που λειτουργούν σαν αποσβεστήρες, για άνεση αλλά και σωστή υποστήριξη. Όσο για την τρίτη σειρά, είναι εύκολα προσβάσιμη χάρη στις συρόμενες πίσω πόρτες και στη δυνατότητα των καθισμάτων της μεσαίας σειράς να σύρονται εμπρός-πίσω σε μεγάλο μήκος.

Η πανοραμική ηλιοροφή καλύπτει ολόκληρη την καμπίνα και συνοδεύεται από μία κουρτίνα και πολλαπλές ρυθμίσεις για τον περιβάλλοντα φωτισμό, οι οποίες προσδίδουν γνήσια σκανδιναβική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Από μία ρύθμιση που αναπαράγει το διάσημο Βόρειο Σέλας μέχρι θέματα που απηχούν τα σουηδικά δάση και την καλοκαιρινή αυγή.

Εκλεπτυσμένο design με έμπνευση από τη φύση
Οι σκανδιναβικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες είναι διάσπαρτες σε όλη την καμπίνα, από το εκλεπτυσμένο κρύσταλλο Orrefors που χρησιμοποιείται στον επιλογέα σχέσεων, έως τον διάκοσμο Birch από ξύλο σημύδας με τον οπίσθιο φωτισμό στο ταμπλό, τις πόρτες και το πίσω μέρος της εμπρός σειράς καθισμάτων.

Οι επενδύσεις και τα μοτίβα του διακόσμου είναι εμπνευσμένα τόσο από τη σκανδιναβική φύση όσο και από την ασιατική τέχνη, δημιουργώντας μία συμβίωση που συνενώνει το σύγχρονο, εκλεπτυσμένο design με την ομορφιά του γύρωφυσικού κόσμου. Για παράδειγμα, τα μοτίβα της επένδυσης των καθισμάτων αντλούν έμπνευση από οροσειρές στην ομίχλη, ενώ τα ξύλινα τμήματα με τον οπίσθιο φωτισμό αντανακλούν την ομορφιά των ακτίνων φωτός που διαπερνούν ένα δάσος από μπαμπού.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.