Ο Arnold Schwarzenegger “έγινε” πωλητής ηλεκτρικών αυτοκινήτων (video)

Ο Arnold Schwarzenegger αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να... εξολοθρεύσει τα αυτοκίνητα με κινητήρες βενζίνης και άρχισε να πουλά ηλεκτρικά, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο πάντα.

Βρείτε μας στο

Ο Arnold Schwarzenegger έχει δείξει χρόνια τώρα την αγάπη του για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως είναι ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας “Ηλεκτροκίνητα για όλους” η οποία τρέχει αυτή την στιγμή στις Η.Π.Α. από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Veloz.

Στα πλαίσια αυτής της καμπάνια λοιπόν, μεταμφιέστηκε σε… old school Αμερικάνο πωλητή αυτοκινήτων, ο οποίος προσπαθεί να πείσει πελάτες να πάρουν αυτοκίνητα βενζίνης αναδεικνύοντας όλα τα μειονεκτήματά τους… Φυσικά, οι πελάτες θέλουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ο Arnold προσπαθεί να τους πείσει πως η μυρωδιά της εξάτμισης, ο θόρυβος και η κατανάλωση είναι ότι καλύτερο.

Φυσικά με αυτό τον τρόπο τονίζει τα μειονεκτήματα του έναντι των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, για τα οποία πήγαν εκεί οι πελάτες αρχικά.

Το σποτάκι κλείνει με τον Arnold να… γίνεται ο εαυτός του και να προωθεί την πώληση των ηλεκτρικών μοντέλων λέγοντας πως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα «εξοικονομούν χρήματα και σώζουν το περιβάλλον».