Ο Δήμος που προμηθεύτηκε αμιγώς ηλεκτρικά σάρωθρα

Ο Δήμος Φαιστού ενέταξε πρόσφατα στην υπηρεσία καθαριότητας, δύο αμιγώς ηλεκτρικά σάρωθρα 500ze της Green Machines, που εισάγει η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Green Machines 500ze Δήμος Φαιστού 2023

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση τα αμιγώς ηλεκτρικά σάρωθρα της Green Machines, αποκτήθηκαν μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”, στο πλαίσιο εξηλεκτρισμού του στόλου οχημάτων στις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου.

Διαβάστε επίσης – Το νέο Nissan Townstar Combi στην Ελλάδα: Δείτε τις τιμές του

Εδώ και πολλά χρόνια, η Green Machines συμβάλλει αποφασιστικά στην προσπάθεια των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης για καθαρότερες πόλεις, παρέχοντας αποτελεσματικά και εξελιγμένα σάρωθρα.


Ένα εξ αυτών είναι και τo ηλεκτρικό σάρωθρο GM 500ze που διαθέτει δύο ανεξάρτητες βούρτσες για μέγιστη απόδοση καθαρισμού. Επιπλέον, το 500ze διαθέτει μοναδικό σύστημα αναρρόφησης με στροβιλισμό του αέρα μέσα στον κάδο για την αναρρόφηση της σκόνης και των στερεών απορριμμάτων. Το GM 500ze έχει φίλτρα σκόνης τριών σταδίων και έτσι μειώνει σημαντικά την κατανάλωση νερού.

Διαβάστε επίσης: Rafale εδάφους… εδάφους από την Renault (+video)

Παράλληλα, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, αλλά και στην κίνησή του αμιγώς με ηλεκτρικό ρεύμα, το GM 500ze προσφέρει μειωμένο κόστος χρήσης και συντήρησης. Ακόμα, είναι εξαιρετικά άνετο για τον χειριστή του, με έξυπνη εναλλαγή μέσω του joystick με ένα άγγιγμα, μεταξύ των λειτουργιών σάρωσης και κίνησης.

Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα της Green Machines είναι εφοδιασμένα με μπαταρίες ιόντων λιθίου τελευταίας γενιάς. Διατηρούν τη φόρτισή τους σε όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, ενώ το πολύ χαμηλό ενεργειακό κόστος λειτουργίας τους (μόλις 3 ευρώ ανά φόρτιση), σημαίνει ότι το κόστος απόκτησης μπορεί να αποσβεσθεί σε μικρό χρόνο.

Ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα των συγκεκριμένων μοντέλων, είναι ο χαμηλός θόρυβος λειτουργίας τους. Σε μέρη όπου ο θόρυβος είναι ανεπιθύμητος, όπως στους πεζοδρόμους, στα πάρκα, τα κοιμητήρια ή τα πάρκινγκ των νοσοκομείων, τα σάρωθρα της Green Machines κάνουν τη δουλειά τους περνώντας αθόρυβα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.