Οδηγός Lamborghini Huracan Performante τα έκανε κυριολεκτικά… όλα λάθος! (+video)

Μετρήσαμε τουλάχιστον οκτώ... τιμονιές! Ένα είναι το σίγουρο, αυτός ο άνθρωπος δεν θα έπρεπε να οδηγεί Lamborghini Huracan Performante!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Huracan Performante

Δεν γνωρίζουμε τις οδηγικές ικανότητες του ανθρώπου που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι της Lamborghini Huracan Performante που θα δείτε στο video. Το μόνο σίγουρο είναι πως αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεως, μιας και τα έκανε κυριολεκτικά όλα λάθος. Ευτυχώς που δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

TractioN 2018 | Lamborghini Huracan Performante με καλεσμένη την Έλλη Τρίγγου

Το video που θα δείτε μας έρχεται πιθανόν από το μακρινό Χονγκ Κονγκ. Βρισκόμαστε στο αυτοκίνητο που ακολουθεί μία Lamborghini Huracan Performante. To ιταλικό supercar ξαφνικά χάνει την πρόσφυση. Ακολουθούν μια σειρά από “διορθώσεις” με το τιμόνι και τελικά η σύγκρουση με τις προστατευτικές μπαριέρες γίνεται αναπόφευκτη.


Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι το συμβάν έχει λήξει. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Δεν ξέρουμε τι έκανε ο οδηγός, δεν ξέρουμε πως τα κατάφερε, αλλά επιτάχυνε απότομα, φρέναρε απότομα και ξανά έχασε τον έλεγχο. Καρφώθηκε σε mini van που βρισκόταν στα αριστερά του. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, είναι νωρίς ακόμα αλλά ο οδηγός βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για τον χειρότερο οδηγό του 2023.

Όσο για την Lamborghini Huracan Performante, εξοπλίζεται με έναν V10 κινητήρα 5,2 λτ., o οποίος αποδίδει 631 ίππους και η κίνηση περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου σασμάν επτά σχέσεων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.