Οδηγός pick up VS ανεμοστρόβιλος: 1-0 (+video)

Πέρασε μέσα από ανεμοστρόβιλο και βγήκε σχεδόν "ατσαλάκωτος"! Δείτε το pick up να ανατρέπεται και για καλή τύχη του οδηγού να ξανά πατά στους τροχούς του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ανεμοστρόβιλος

Μπορεί ο ανεμοστρόβιλος να είναι ένα φαινόμενο που δεν εμφανίζεται συχνά στην χώρα μας, αλλά στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού αποτελεί αιτία για μεγάλες καταστροφές. Αυτή τη φορά θα δούμε ένα εντυπωσιακό video, με τον οδηγό ενός pick up να βρίσκεται κυριολεκτικά στο επίκεντρο του φαινομένου.

Ιαπωνία: Τρομακτικά πλάνα από το ηφαίστειο Aso που εξερράγη (+video)

Το video προέρχεται από έναν αυτοκινητόδρομο κοντά στο Τέξας των ΗΠΑ και δημοσιεύθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Brian Emfinger, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως “κυνηγός” τέτοιων φαινομένων. Το εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση ήταν ότι την ώρα που το φαινόμενο ήταν σε πλήρη εξέλιξη, στο σημείο βρέθηκε ένα pick up και, παρά την ατυχία του, ο οδηγός κατάφερε να “απεγκλωβιστεί” χωρίς να κινδυνεύσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνεμος ήταν τόσο ισχυρός με αποτέλεσμα το κόκκινο Chevrolet Silverado να ανατραπεί. Μία ριπή, όμως, το επανέφερε με τους τροχούς στο οδόστρωμα και ο οδηγός συνέχισε απτόητος την πορεία του.

Δεν γνωρίζουμε αν υπήρξε κάποιος μικροτραυματισμός, αλλά μόνο και μόνο το γεγονός ότι κατάφερε να “απεγκλωβιστεί” με αυτόν τον τρόπο από ένα τόσο έντονο φαινόμενο τον καθιστά ιδιαίτερα τυχερό. Ακολουθεί το εντυπωσιακό video!

Πηγή: Twitter

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.