Οδηγούσε το αυτοκίνητό της χωρίς εμπρός τροχό, σε αυτοκινητόδρομο (+video)

Η οδηγός με το αυτοκίνητό της χωρίς εμπρός τροχό καταγράφηκε σε video, ενώ λίγο μετά προκάλεσε τροχαίο ατύχημα. Δείτε το σχετικό video.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το περιστατικό συνέβη πρόσφατα στην κομητεία Orange της Καλιφόρνια, με την γυναίκα οδηγό να κυκλοφορεί με ταχύτητα άνω των 120 χλμ./ώρα το αυτοκίνητό της χωρίς εμπρός τροχό (ο οποίος βρίσκεται στον χώρο αποσκευών). Μάλιστα, η πόρτα του χώρου αποσκευών ήταν ανοικτή.

Όπως φαίνεται και στο video, ο εμπρός δεξής τροχός λάμπει δια της απουσίας του και το έργο του έχει αναλάβει η… δισκόπλακα η οποία προφανώς και πετά σπίθες. Παρά τους κραδασμούς που θα είχε στο τιμόνι αλλά και τον θόρυβο η οδηγός του αυτοκινήτου συνέχισε απτόητη.

Παρά τις φωνές του ανθρώπου που κατέγραψε το video η γυναίκα δεν ακινητοποίησε το αυτοκίνητό της, παρά μόνο λίγο πιο κάτω, όταν και βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο και προκάλεσε ατύχημα, πέφτοντας σε άλλο αυτοκίνητο.


Σύμφωνα με το “carscoops” η γυναίκα “ισχυρίζεται ότι πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο και αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να εξηγήσει την ψυχική της κατάσταση”.

Δείτε πιο κάτω το video:

ΠΗΓΗ: Carscoops

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]