Οι ειδικοί προειδοποιούν: Οι φτηνές επισκευές θέτουν σε κίνδυνο ζωές

Η επισκευή ενός σύγχρονου αυτοκινήτου, μετά από ατύχημα, ελλοχεύει κινδύνους λόγω των πολλών ηλεκτρονικών και αισθητήρων που διαθέτει.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
φτηνές επισκευές θέτουν σε κίνδυνο ζωές 2022

Ακόμη και σε σχέση με τα αυτοκίνητα δεκαετίας τα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν κάνει πραγματικά άλματα αναφορικά με τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης που φέρουν, με τη διαφορά σε τεχνολογία να γίνεται χαοτική αν πάμε άλλη μια 10ετία πιο πίσω.

Διαβάστε επίσης – Έρευνα: Το bullying… βασιλεύει στους ελληνικούς δρόμους

Αυτή η διαφορά στην τεχνολογία πρέπει να βάλει σε σκέψεις τους κατόχους των νέων αυτοκινήτων που επιλέγουν να τα επισκευάσουν, έπειτα από κάποιο ατύχημα, σε κάποιο συνεργείο, με στόχο να γλιτώσουν χρήματα. Αυτή η προειδοποίηση που έχει να κάνει καθαρά με την ασφάλεια των οδηγών, των επιβατών του οχήματος αλλά και των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου έρχεται από ειδικούς του κλάδου των επισκευών αλλά είναι και κάτι στο οποίο μπορεί να καταλήξει κανείς… χρησιμοποιώντας την λογική.


Σίγουρα είναι πιο εύκολο για κάποιον που έχει ένα παλιό αυτοκίνητο στην κατοχή του να επιλέξει το φανοποιείο της γειτονιάς για να το επισκευάσει και να φέρει την κοσμητική του κατάσταση στα ίδια επίπεδα με πριν το όποιο ατύχημα. Τα παλιότερα αυτοκίνητα δεν έχουν αισθητήρες κλπ. ηλεκτρονικά συστήματα και έτσι με λίγη δουλειά επανέρχονται στην αρχική τους εμφάνιση, μετά από ένα μικροατύχημα, χωρίς αυτό να ελλοχεύει κινδύνους για την ασφάλεια οδηγού/επιβατών και λοιπών χρηστών του δρόμου.

Αυτό ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει για ένα σύγχρονο αυτοκίνητο που φέρει δεκάδες αισθητήρες, κάμερες αλλά και ραντάρ, τα οποία και χρησιμοποιεί για να “βλέπει” το δρόμο και το περιβάλλον του και να ρυθμίζει ανάλογα την λειτουργία διαφόρων συστημάτων ασφάλειας όπως είναι για παράδειγμα το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, το σύστημα διατήρησης λωρίδας, ακόμη και την πυροδότηση των αερόσακων του.

Διαβάστε επίσης – Έρευνα: Οι τεχνολογία που οι οδηγοί δεν μπορούν να κατανοήσουν

Αυτό που πρέπει να προβληματίζει τους κατόχους σύγχρονων αυτοκινήτων είναι η διαφορά στην εξειδίκευση που υπάρχει μεταξύ του προσωπικού που εργάζεται σε εξουσιοδοτημένα και μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία, με τα δεύτερα να μην έχουν στη διάθεσή τους ούτε τα απαραίτητα ηλεκτρονικά “εργαλεία” για να καλιμπράρουν εκ νέου και να δοκιμάσουν τη λειτουργία των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης ή να τα τοποθετήσουν ξανά σωστά.

“Σχεδόν όλα τα τροχαία ατυχήματα προκαλούνται από ανθρώπινο λάθος, κάτι που τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης βοηθούν στο να μειωθεί, είτε έχουμε να κάνουμε με αισθητήρες παρκαρίσματος, είτε με το σύστημα υποβοήθησης λωρίδας, είτε με το σύστημα υποβοήθησης έκτακτης ανάγκης. Παροτρύνω λοιπόν τους αυτοκινητιστές να επιλέξουν προσεκτικά το συνεργείο που θα εκτελέσουν επισκευές στο αμάξωμα του αυτοκινήτου τους, καθώς το συνεργείο μπορεί να μην επισκευάσει απλά μια λακκούβα ή μια γρατσουνιά στον προφυλακτήρα, αλλά πιθανόν να σας σώσει τη ζωή”, δηλώνει σχετικά ο Neil Greig, διεθυντής πολιτικής και έρευνας του βρετανικού ινστιτούτου οδικής ασφάλειας IAM RoadSmart και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί του…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.